Ухвала
від 04.04.2024 по справі 460/2619/24
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

з питань розгляду справи в судовому засіданні

04 квітня 2024 року м. РівнеСправа №460/2619/24

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Дорошенко Н.О., розглянувши в порядку письмового провадження окреме процесуальне питання в адміністративній справі за позовом:

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРДЖІ СОРС" доРівненської митниці про визнання протиправними та скасування рішення про коригування митної вартості товарів,В С Т А Н О В И В:

У провадженні Рівненського окружного адміністративного суду перебуває справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРДЖІ СОРС" до Рівненської митниці про визнання протиправними та скасування рішення про коригування митної вартості товарів.

Справа розглядається за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

03.04.2024 відповідачем подано клопотання про розгляд справи з викликом сторін, яке обґрунтоване складністю спірних правовідносин у цій справі та необхідністю надання відповідачем пояснень щодо спірних правовідносин з метою повного та ґрунтовного розгляду справи.

З огляду на викладене, суд зауважує, що за змістом частини другої статті 12 КАС України спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Відповідно до ч. 5 ст. 262 КАС України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше.

Згідно з ч. 6 ст. 262 КАС України суд може відмовити в задоволенні клопотання сторони про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін: 1) у випадках, визначених статтею 263 цього Кодексу; 2) якщо характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі незначної складності не вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

З урахуванням фактичних обставин справи, обсягу наданих сторонами доказів на обґрунтування своїх вимог та заперечень, суд вважає, що характер спірних правовідносин та предмет доказування у цій справі не вимагають проведення судового засідання для повного і всебічного встановлення обставин справи.

Відтак, наведені відповідачем в клопотанні аргументи не дають суду підстав для його задоволення.

Керуючись статтями 166-167, 241, 256, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В :

Відмовити у задоволенні клопотання Рівненської митниці про розгляд справи №460/2619/24 в судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та окремо не оскаржується.

Повна ухвала складена 04 квітня 2024 року.

Суддя Н.О. Дорошенко

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118230728
СудочинствоАдміністративне
Сутькоригування митної вартості товарів

Судовий реєстр по справі —460/2619/24

Ухвала від 04.04.2024

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.О. Дорошенко

Ухвала від 21.03.2024

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.О. Дорошенко

Ухвала від 13.03.2024

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.О. Дорошенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні