Ухвала
від 28.03.2024 по справі 712/8325/23
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

712/8325/23

2/712/364/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 березня 2024 року Соснівський районний суд м. Черкаси у складі:

судді Борєйко О.М.

за участю секретаря судового засідання Чорнуцької І.Ю.

представник позивача ОСОБА_1

розглянувши в судовому засіданні в залі суду в м. Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Черкаської міської ради, Комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Другий відділ державної виконавчої служби у м. Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про скасування арешту та визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 звернулась до Соснівського районного суду м. Черкаси з вказаною позовною заявою.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 16 серпня 2023 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 19 грудня 2023 року підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Черкаської міської ради, Комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - Другий відділ державної виконавчої служби у м. Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), про скасування арешту та визнання права власності на спадкове майно, - закрито; призначено справу до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні представник позивача - адвокат Шарая Л.О. заявлені позовні вимоги підтримала та просила їх задовольнити з викладених в позовній заяві підстав.

Представник відповідача - Черкаської міської ради - Кирман В.О. в судове засідання не з`явився, звернувся до суду з заявою про проведення судового засідання без участі представника Черкаської міської ради.

Представник відповідача Комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» - Шаригіна Н.М. в судове засідання не з`явилась, про дату, час і місце судового засідання повідомлена належним чином, про причини своєї неявки суду не повідомила.

Представник Другого відділу державної виконавчої служби у м. Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином; про причини неявки своєї суду не повідомив.

Заслухавши представника позивача; дослідивши матеріали справи, надані учасниками справи докази, дослідивши їх всебічно, повно, об`єктивно, безпосередньо в судовому засіданні, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч.5 ст. 263 ЦПК України, обгрунтованим є рішення, ухвалене судом на підставі повно і всебічно з`ясованих обставин в адміністративній справі, підтверджених тими доказами, які буди досліджені в судовому засіданні, з наданням оцінки всім аргументам учасників справи.

Позивачем заявлено вимоги про скасування арешту, накладеного на майно ОСОБА_3 постановою державного виконавця Центрального відділу ДВС у м. Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) та визнання права власності на квартиру за адресою: АДРЕСА_1 , за спадкоємцем ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , право власності на яку зареєстровано за ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 43, 49, 76-81, 83, 84, 89, 95, 260, 261, 263, 353 Цивільного процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

Зобов`язати Другий відділ державної виконавчої служби у м. Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) (18028, м. Черкаси, просп. Хіміків, 50) надати Соснівському районному суду м. Черкаси матеріали виконавчого провадження № 61209696 про стягнення з ОСОБА_3 на користь КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» заборгованості, а також матеріали інших виконавчих проваджень, боржником в яких є ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Зобов`язати Першу черкаську державну нотаріальну контору (18007 м. Черкаси вул.Хрещатик, буд. 255) надати Соснівському районному суду м. Черкаси належним чином засвідчену копію спадкової справи №138/2021 після смерті ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , та заповіту (за наявності) ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , а також інформацію про видачу свідоцтв про право на спадщину спадкоємцям ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , та копії свідоцтв про право на спадщину, виданих спадкоємцям ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Зобов`язати Першу черкаську державну нотаріальну контору (18007 м. Черкаси вул.Хрещатик, буд. 255) надати Соснівському районному суду м. Черкаси належним чином засвідчену копію спадкової справи №138/2021 після смерті ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , заповіту (за наявності) ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , а також інформацію про видачу свідоцтв про право на спадщину спадкоємцям ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , та копії свідоцтв про право на спадщину, виданих спадкоємцям ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Зобов`язати Комунальне підприємство «Черкаське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації» (18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 33/1) надати Соснівському районному суду м. Черкаси інформацію про об`єкти нерухомого майна, право власності на які зареєстроване за ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Ухвалу направити Комунальному підприємству «Черкаське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації», Першій черкаській державній нотаріальній конторі, Другому відділу державної виконавчої служби у м. Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) для виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Борєйко

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118230849
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування арешту та визнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —712/8325/23

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні