Ухвала
від 09.04.2024 по справі 243/2574/24
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 2/243/886/2024

Номер справи 243/2574/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09квітня 2024року суддяСлов`янськогоміськрайонного судуДонецької областіАгеєва О.В.,розглянувши позовнузаяву ОСОБА_1 ,в інтересахякої дієадвокат ОлійниковСтаніслав Ігоревичдо Товаристваз обмеженоювідповідальністю «ДЖОІНАП!», Фізичної особи підприємця ОСОБА_2 , за участю третьої особи ОСОБА_3 , про захист прав споживача, -

ВСТАНОВИВ:

До Слов`янського міськрайонного суду Донецької області надійшла вищезазначена позовна заява.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Згідно із п. 4, 5 ч. 2ст. 187 ЦПК України, про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначається зокрема за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатися справа, а також дата, час і місце підготовчого засідання, якщо справа буде розглядатися в порядку загального позовного провадження.

З урахуванням положень ч. 4ст. 274 ЦПК України, відповідно до яких в порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи у спорах щодо спадкування, розгляд даної справи слід проводити у порядку загального позовного провадження.

З огляду на викладене, існують всі підстави для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19,175,177,187,274 ЦПК України, -

УХВАЛИЛА:

Прийняти дорозгляду позовнузаяву ОСОБА_1 ,в інтересахякої дієадвокат ОлійниковСтаніслав Ігоревичдо Товаристваз обмеженоювідповідальністю «ДЖОІНАП!», Фізичної особи підприємця ОСОБА_2 , за участю третьої особи ОСОБА_3 , про захист прав споживача.

Призначити у справі підготовче засідання на 28 травня 2024 року о 10 годині 00 хвилин.

Підготовчий тасудовий розглядсправи проводитив режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду зможливістю використаннясторонами посправі власних технічнихзасобів задопомогою системи«EasyCon».

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі має право подати суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову , а позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення протягом 10 днів з дня їх отримання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на сторінці на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою - http://sl.dn.court.gov.ua/sud0544.

Копію ухвали про відкриття провадження одночасно з копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Роз`яснити учасникам процесу, що надсилання процесуальних документів до суду в електронному вигляді передбачає використання сервісу «Електронний суд» з попередньою реєстрацією офіційної електронної адреси (електронного кабінету) та з обов`язковим використанням власного електронного підпису.

Надіслання документів не за допомогою підсистеми «Електронний суд», а електронною поштою з використанням електронного цифрового підпису учасника процесу або його представника, є способом звернення до суду, який не передбачений чинним процесуальним законодавством.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Слов`янського

міськрайонного суду

Донецької області О.В. Агеєва

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118231014
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживача

Судовий реєстр по справі —243/2574/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні