Ухвала
від 10.04.2024 по справі 217/50/24
АВДІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 217/50/24

Провадження № 2/217/45/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

10 квітня 2024 року Суддя Авдіївського міського суду Донецької області Пронін С.Г., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Авдіївської міської військової адміністрація Покровського району Донецької області про визнання права власності на квартиру,

ВСТАНОВИВ:

До Авдіївськогоміського судуДонецької областізвернулись ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,які зареєстрованіза адресою: АДРЕСА_1 ,з позовомдоАвдіївської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області, юридична адреса: Донецька область, Покровський район, м. Авдіївка, вул. Молодіжна, буд.5, про визнання права власності на квартиру.

Вказана позовна заява підсудна Авдіївському міськомусуду Донецькоїобласті та відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ст.19 ЦПК України загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільне розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Враховуючи предмет позову, позов підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання.

Керуючись ст.ст.13, 19, 187, 189, 260 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Авдіївської міської військової адміністрація Покровського району Донецької області про визнання права власності на квартиру.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на10годину 30 хвилин 24 квітня 2024року.

Роз`яснити учасникам справи, що згідно ст. 212 ЦПК України, вони мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі з використанням власних технічних засобів. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Направити сторонам копію ухвали, а відповідачу, крім того, копію позовної заяви та доданих документів та роз`яснити, що в 15 денний строк з дня їх отримання відповідач вправі подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ст. 193 ЦПК України, відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Відповідно до вимог ст.ст. 179, 187 ЦПК України, позивач в 10 денний строк з дня отримання відзиву на позов вправі подати відповідь на відзив.

Відповідно до вимог ст.ст. 180, 187 ЦПК України, відповідач в 10 денний строк з дня отримання відповіді позивача на відзив вправі подати заперечення.

Представникам учасників справи подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбаченост. 62 ЦПК України.

Роз`яснити сторонам, що згідно із ст.187 ЦПК України, вони можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на вебадресі https://avm.dn.court.gov.ua/sud0501/ - на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Авдіївського міського

суду Донецької області С.Г. Пронін

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118243124
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на квартиру

Судовий реєстр по справі —217/50/24

Рішення від 01.05.2024

Цивільне

Авдіївський міський суд Донецької області

Пронін С. Г.

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Авдіївський міський суд Донецької області

Пронін С. Г.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Авдіївський міський суд Донецької області

Пронін С. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні