Ухвала
від 08.04.2024 по справі 284/273/24
НАРОДИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Народицький районний суд Житомирської області

Справа № 284/273/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2024 року смт.Народичі

Народицький районний суд Житомирської області в складі: під головуванням судді Піщуліної І.С., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи Коростенська районна державна військова адміністрація, Народицька селищна військова адміністрація Коростенського району Житомирської області, про встановлення факту, що має юридичне значення,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою, в якій він просить встановити факт його постійного проживання з 25 серпня 1990 року по 27 червня 1996 року за адресою: с.Базар Народицького району Житомирської області.

Частиною 1 статті 316 ЦПК України визначено, що заява фізичної особи про встановлення факту, що має юридичне значення, подається до суду за місцем її проживання.

З поданої до суду заяви вбачається, що зареєстрованим у встановленому порядку місцем проживання заявника є АДРЕСА_1 .

Зазначена обставина також підтверджується відміткою про місце проживання ОСОБА_1 на 11 сторінці копії паспорта громадянина України серії НОМЕР_1 .

Відповідно до пункту 1 частини 1 статті 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

З огляду на викладене, суд приходить до висновку, що зазначену справу слід передати на розгляд іншому суду, то територіальної юрисдикції якого належить розгляд цієї справи.

Керуючись статтями 31, 316, 260, 261 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Передати цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи Коростенська районна державна військова адміністрація, Народицька селищна військова адміністрація Коростенського району Житомирської області, про встановлення факту, що має юридичне значення, на розгляд до Черняхівського районного суду Житомирської області.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Житомирського апеляційного суду протягом 15 днів з дня її складення.

Ухвалу суду складено 08 квітня 2024 року.

Суддя:Ірина ПІЩУЛІНА

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118247028
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —284/273/24

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Черняхівський районний суд Житомирської області

Збаражський О. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Народицький районний суд Житомирської області

Піщуліна І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні