Ухвала
від 10.04.2024 по справі 442/2055/24
ДРОГОБИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Справа № 442/2055/24

Провадження № 2/442/689/2024

У Х В А Л А

"10" квітня 2024 р.

Суддя Дрогобицького міськрайонногосуду Львівськоїобласті ГарасимківЛ.І.,розглянувши вприміщенні Дрогобицькогоміськрайонного судуЛьвівської областів порядкуспрощеного позовногопровадження безповідомлення (виклику)сторін цивільнусправу запозовом Комунального підприємства Комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення,-

в с т а н о в и л а:

В провадженні Дрогобицького міськрайонного суду перебуває цивільна справа за позовом Комунального підприємства Комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення.

Ухвалою судді від 18.03.2024 в зазначеній справі відкрито провадження та постановлено розглядати дану справу в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін на 10.04.2023р., на 10.45 год.

Встановлено відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву, пред`явлення зустрічного позову. Також позивачу встановлено п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, а відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення.

Дана ухвала направлялась сторонам по справі, однак до суду не поступило письмове підтвердження ( Розписка) про вручення засудженому ОСОБА_1 копії ухвали про відкриття провадження та копії позовної заяви із додатками до неї.

Перевіривши матеріали справи, суд, приходить до висновку, що задля дотримання принципу диспозитивності цивільного процесу та реалізації сторонами своїх процесуальних прав та виконання процесуальних обов`язків, судове засідання в порядку спрощеного позовного провадження слід відкласти, в межах строку передбаченого статтею 275 ЦПК України ( Положення ст.275 ЦПК України передбачено, що суд розглядає справи у порядку спрощеного позовного провадження протягом розумного строку, але не більше шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Враховуючи неможливість проведення розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі, з метою дотримання встановлених законодавством строків проведення розгляду справи в порядку спрощеного провадження, повного та об`єктивного розгляду справи, для недопущення порушення прав сторін у справі, суд вважає необхідним продовжити строк розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, застосувавши аналогію закону ( ст.189 ЦПК України).

В подальшому проводити судове засідання без повідомленням (виклику сторін).

На підставі наведеного та керуючись ст. 189, 275, 279 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Продовжити строкрозгляду справиу порядкуспрощеного позовногопровадження усправі запозовною заявою Комунального підприємства Комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення.

Розгляд цивільної справи за позовом Комунального підприємства Комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення, відкласти.

Розгляд цивільної справи за позовом Комунального підприємства Комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення, буде розглядатися суддєю одноособово на 17.04.2024 о 11:00 год., в порядку спрощеного позовного провадження без повідомленням (виклику) сторін.

Копію ухвали надіслати учасникам справи для відома.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https:// dgm.lv.court.gov.ua/sudl306/.

Суддя Гарасимків Л.І.

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118256578
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —442/2055/24

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Гарасимків Л. І.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Гарасимків Л. І.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Гарасимків Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні