Ухвала
від 09.04.2024 по справі 757/41642/21-ц
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 757/41642/21-цПровадження № 2/724/300/24

У Х В А Л А

09 квітня 2024 року суддя Хотинського районного суду Чернівецької області Ковальчук Т.М., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Боднара Олега Володимировича про участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїприрозгляді цивільної справиза позовом ОСОБА_1 доКиївської міськоїрадипро визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженніХотинського районногосуду Чернівецькоїобласті знаходитьсяна розглядіцивільна справаза позовом ОСОБА_1 до Київськоїміської радипро визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Підготовче судове засідання по справі призначено на 12 квітня 2024 року о 10:30 годині.

08.04.2024 року на електронну адресу суду від представника позивача ОСОБА_2 надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій EasyCon.

Частина 1 ст. 212 ЦПК України визначає, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

З метою забезпечення оперативності судового розгляду справи, у зв`язку з віддаленістю місцезнаходження представника позивача, вважаю можливим задовольнити клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку «ВКЗ» з метою забезпечення участі представника позивача під час судового засідання.

Керуючисьст.212 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

Підготовче судове засідання 12 квітня 2024 року о 10:30 год. при розгляді цивільної справи за позовом ОСОБА_1 доКиївської міськоїрадипро визначеннядодаткового строкудля подання заявипро прийняттяспадщинипроводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку за участі представника позивача ОСОБА_2 .

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «ВКЗ», затвердженого Державною судовою адміністрацією України, за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити особі, щодо якої вирішено питання про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Копію ухвали направити представнику позивача до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М. Ковальчук

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118263578
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття спадщини

Судовий реєстр по справі —757/41642/21-ц

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Постанова від 02.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Березовенко Руслана Вікторівна

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Березовенко Руслана Вікторівна

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Березовенко Руслана Вікторівна

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Березовенко Руслана Вікторівна

Ухвала від 07.08.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

Ухвала від 14.08.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні