Ухвала
від 11.04.2024 по справі 543/282/24
ОРЖИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

543/282/24

2/543/189/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.04.2024 селище Оржиця

Оржицький районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Гришка О.Я., розглянувши заяву представника позивача адвоката Годько Інни Олегівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Орган опіки та піклування адміністрації Новокодацького району Дніпровської міської ради, Служба у справах дітей виконавчого комітету Оржицької селищної ради, про позбавлення батьківських прав,

в с т а н о в и в:

В провадженні Оржицького районного суду Полтавської області знаходиться вказана цивільна справа.

Від представника позивача адвоката Годько Інни Олегівни до суду надійшла заява, в якій просить проводити розгляд справи в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Відповідно дост. 212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, для чого у суді наявна технічна можливість, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості, беручи до уваги запровадження воєнного стану, віддаленість місця проживання позивача та віддаленість фактичного місця здійснення діяльності представника позивача від місця розгляду справи, вважає за доцільне проводити судові засідання у справі в режимі відеоконференції.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст. 212, 260,261 ЦПК України, суд

п ос та но ви в :

Заяву представника позивача адвоката Годько Інни Олегівни задовольнити.

Надати позивачу ОСОБА_1 тапредставнику позивача адвокату Годько Інні Олегівні можливість брати участь в судових засіданнях у справі № 543/282/24 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Орган опіки та піклування адміністрації Новокодацького району Дніпровської міської ради, Служба у справах дітей виконавчого комітету Оржицької селищної ради, про позбавлення батьківських прав в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів (за допомогою системи відеоконференцзв`язку EasyCon).

Копію ухвали направити представнику позивача.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118282992
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —543/282/24

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні