Ухвала
від 11.04.2024 по справі 128/564/21
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/564/21

УХВАЛА

11 квітня 2024 року м. Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І., отримавши цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Вінницького районного суду Вінницької області від 28 грудня 2022 року по справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» до ОСОБА_1 про зобов`язання до вчинення певних дій,-

в с т а н о в и в:

Згідно розпорядження керівника апарату Вінницького районного суду Вінницької області від 04.04.2024 щодо призначення повторного автоматичного розподілу справи, з огляду на відрахування судді Вінницького районного суду Вінницької області Ганкіної І.А. зі штату Вінницького районного суду Вінницької області у зв`язку зі смертю, цивільна справа за заявою ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Вінницького районного суду Вінницької області від 28 грудня 2022 року по справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» до ОСОБА_1 про зобов`язання до вчинення певних дій, після повторного автоматичного розподілу, передано судді Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І.

10.04.2024 року від представника позивача надійшло клопотання про проведення розгляду заяви про перегляд заочного рішення Вінницького районного суду Вінницької області від 28.12.2022 року по справі № 128/564/21 із застосуванням відеозв`язку в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Згідно з ч.ч. 1, 2, 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справиподає заявупро участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуне пізнішеніж зап`ять днівдо судовогозасідання.Копія заявив тойсамий строкнадсилається іншимучасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Вважаю, що дану справу слід прийняти до свого провадження та призначити до розгляду в судовому провадженні, в режимі відеоконференції з представником позивача, про що повідомити учасників провадження.

Керуючись ст. ст. 4, 212, 260 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Вінницького районного суду Вінницької області від 28 грудня 2022 року по справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» до ОСОБА_1 про зобов`язання до вчинення певних дій - прийняти до провадження судді Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І.

Призначити судове засідання з повідомленням учасників справи на 12 год. 00 хв. 06 червня 2024 року в приміщенні Вінницького районного суду Вінницької області, в режимі відеоконференц зв`язку поза межами суду з представником позивача.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon» за веб-посиланням https://easycon.com.ua

Роз`яснити учасникам справи, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно: зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв`язку «EasyCon» за 10 хвилин до визначеного часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру), перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи «EasyCon»; очікувати запрошення секретаря судового засідання для участі в судовому засіданні.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом до мережі Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції «EasyCon» поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Оксана БОНДАРЕНКО

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287668
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші процесуальні питання

Судовий реєстр по справі —128/564/21

Ухвала від 17.09.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 17.09.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 06.04.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Постанова від 27.09.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні