Ухвала
від 11.04.2024 по справі 142/152/24
КРИЖОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 142/152/24

2-о/134/27/2024

У Х В А Л А

11 квітня 2024 року смт. Крижопіль

Суддя Крижопільського районного суду Вінницької області Кантониста О.О., ознайомившись з матеріалами цивільної справи за заявою ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) про встановлення факту родинних відносин,

встановила:

07.03.2024 року адвокат КаленякЕ.А.,якийдієв інтересах ОСОБА_1 ,черезсистему«Електронний суд» звернувся до Піщанського районного суду Вінницької області із заявою про встановлення факту родинних відносин.

Ухвалою судді Піщанського районного суду Вінницької області від 11 березня 2024 року цивільна справа № 142/152/24 за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту родинних відносин в порядку п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України передана до Крижопільського районного суду Вінницької області за підсудністю.

Дана справа надійшла до Крижопільського районного суду 05 квітня 2024 року. Того ж дня ухвалою судді Крижопільського районного суду заяву було залишено без руху та надано заявниці строк для усунення недоліків заяви, а саме: визначення кола заінтересованих осіб (спадкоємців або орган місцевого самоврядування) та надання примірників заяви з додатками для таких осіб відповідно до їх кількості.

10 квітня 2024 року представник заявниці адвокат Каленяк Е.А. через систему«Електронний суд» подав заяву, у якій просить залучити до участі у даній справі в якості заінтересованої особи Піщанську селищну раду Тульчинського району Вінницької області (місцезнаходження: вул. Центральна, 36, смт. Піщанка Тульчинського району Вінницької області, код ЄДРПОУ 04325986).

Заява відповідає вимогам, викладеним устатті 318 ЦПК України, підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження немає, тому справу слід призначити до судового розгляду в порядку окремого провадження.

Одночасно в поданій заяві представник заявниці просить викликати до суду для допиту в якості свідків ОСОБА_2 і ОСОБА_3 , які проживають в с. Крикливець Тульчинського району Вінницької області.

Згідно положень ст. 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. В ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

На підставі викладеного, суд дійшов висновку про наявність підстав для виклику в судове засідання вказаних представником заявниці свідків.

Керуючись ст. ст. 91, 187,293-294ЦПК України, суддя -

постановила:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) про встановлення факту родинних відносин.

Залучити до участі у даній справі в якості заінтересованої особи Піщанську селищну раду Тульчинського району Вінницької області (місцезнаходження: вул. Центральна, 36, смт. Піщанка Тульчинського району Вінницької області, код ЄДРПОУ 04325986).

Зобов`язати заявницю відповідно до вимог ч. 1 ст. 177 ЦПК Українинадіслати заінтересованій особі - Піщанській селищнійраді Тульчинськогорайону Вінницькоїобласті копію заяви з копіями документів, що додаються до неї, з наданням доказів їх надсилання листом з описом вкладення.

Справу розглянути за правилами окремого провадження за участю заявниці та заінтересованої особи.

Призначити судовий розгляд справи на 11годину 00хвилин 26квітня 2024року в приміщенні Крижопільського районного суду Вінницької області (Вінницька область, Тульчинський район, смт. Крижопіль, вул. Героїв України, 23).

В судове засідання викликати свідків: ОСОБА_2 і ОСОБА_3 , які проживають в с. Крикливець Тульчинського району Вінницької області.

Свідки зобов`язані з`явитися до Крижопільського районного суду Вінницької області (Вінницька область, Тульчинський район, смт. Крижопіль, вул. Героїв України, 23) за викликом у визначений час і дати правдиві показання про відомі їм обставини.

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи за відмову від давання показань на вимогу суду згідно ст. ст.384,385 Кримінального кодексу України.

Заявниці в судове засідання надати оригінали документів, доданих до заяви.

Копії ухвали про відкриття провадження у справі направити сторонам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://kr.vn.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287930
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту родинних відносин

Судовий реєстр по справі —142/152/24

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Піщанський районний суд Вінницької області

Гринишина А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні