Ухвала
від 12.04.2024 по справі 335/2962/24
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/2962/24 2/335/1662/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 квітня 2024 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді: Апаллонової Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання: Ігнатенко Г.Ю.,

представників позивача ОСОБА_1 , Метель Л.

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданніцивільну справу за позовом Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізької області як орган опіки та піклування до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя перебуває цивільна справа за позовом Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізької області як орган опіки та піклування до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав.

На підставі ухвали суду з метою виконання вимог ч.1ст.189 ЦПК Українирозпочато підготовче провадження у справі, розгляд якої здійснюється у порядку загального позовного провадження.

Положеннями ч.1ст. 196 ЦПК Українивизначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Положеннямист.189ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

В підготовчому судовому засіданні представники позивача просять закрити підготовче судове засідання на призначити справу до судового розгляду. Зазначили, що подані усі докази та заяви по суті спору.

Відповідач у судове засідання не з`явилася, відзиву на позов не подала, про час та місце судового засідання повідомлена належним чином.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Спір між сторонами в добровільному порядку не врегульовано.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Сторони просять суд закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності до ст.189ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому судовому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання(декілька судових засіданьу разі складності справи) для розгляду справи по суті.

У підготовчому засіданні учасниками справи не було заявлено суду заяв та клопотань передбачених ч. 2ст. 197 ЦПК України.

Відповідно до п. 3 ч.2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на те, що судом були проведені всі необхідні підготовчі дії по справі, вирішені питання, передбачені ст. 197 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті та визначає дату, час і місце проведення декількох судових засідань у зв`язку зі складністю справи.

Керуючись ст.ст. 189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження уцивільній справіза позовомВоскресенської сільськоїради Пологівськогорайону Запорізькоїобласті якорган опікита піклування до ОСОБА_2 пропозбавлення батьківськихправ та призначити справу до судового розгляду по суті.

Судові засіданняуцивільнійсправізапозовом Воскресенськоїсільської радиПологівського районуЗапорізької областіяк органопіки тапіклування до ОСОБА_2 про позбавленнябатьківських прав, призначитина 10 годину 00 хвилин 26 квітня 2024 року, 11 годину 00 хвилин 10 травня 2024 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено 12.04.2024 року

Суддя Ю.В. Апаллонова

Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118308729
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —335/2962/24

Рішення від 10.05.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні