Ухвала
від 12.04.2024 по справі 914/878/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

про прийняття заяви у справі про банкрутство

12.04.2024 Справа № 914/878/24

Суддя Господарського суду Львівської області Чорній Л.З. розглянувши матеріали за заявою: Головного управління Державної податкової служби у Львівській області, м. Львів

про відкриття провадження у справі про банкрутство: Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж» (79041, м. Львів, вул. Героїв УПА, буд. 73; код ЄДРПОУ 40599882)

ВСТАНОВИВ:

04 квітня 2024 на розгляд Господарського суду Львівської області надійшла заява Головного управління Державної податкової служби у Львівській області про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж» (79041, м. Львів, вул. Героїв УПА, буд. 73; код ЄДРПОУ 40599882).

Ухвалою суду від 09.04.2024 залишено без руху заяву Головного управління Державної податкової служби у Львівській області про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж», встановлено заявнику строк десять днів з дня вручення копії ухвали про залишення заяви без руху для усунення недоліків заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство.

10 квітня 2024 через канцелярію суду Головне управління Державної податкової служби у Львівській області подало заяву про усунення недоліків.

Відповідно до ч. 1 ст. 35 Кодексу України з процедур банкрутства у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті, залишення без руху або для повернення заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство господарський суд приймає заяву до розгляду, про що не пізніше п`яти днів з дня її надходження постановляє ухвалу, в якій зазначаються: дата проведення підготовчого засідання суду; прізвище, ім`я та по батькові арбітражних керуючих, визначених шляхом автоматизованого відбору із застосуванням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

Дослідивши подані заявником заяву та долучені до неї документи, судом встановлено, що наданих матеріалів достатньо для прийняття заяви та призначення її до розгляду у підготовчому засіданні суду.

У заяві про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж» ініціюючий кредитор просить призначити розпорядником майна арбітражного керуючого Іваська Святослава Миколайовича.

Арбітражним керуючим Івасько Святославом Миколайовичем подано заяву-згоду з додатками на призначення його розпорядником майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж».

Відповідно до ч. 2-1 Прикінцевих та перехідних положень КУзПБ до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 Кодексу України з процедур банкрутства.

Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), призначає арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, розпорядником майна або керуючим реструктуризацією.

Суд дійшов висновку заяву Головного управління Державної податкової служби у Львівській області про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж» прийняти до розгляду та призначити справу до розгляду у підготовчому засіданні.

Керуючись ст.ст. 28, 34, 35 Кодексу України з процедур банкрутства , ч.4 прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Заяву Головного управління Державної податкової служби у Львівській області про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж» (79041, м. Львів, вул. Героїв УПА, буд. 73; код ЄДРПОУ 40599882) прийняти до розгляду.

2. Підготовче засідання суду призначити на 24.04.24 о 10:10 год. яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: м. Львів, вул. Личаківська,128, 2 поверх, зал судового засідання.

3. Зобов`язати заявника надати: оригінали документів доданих до заяви (для огляду у судовому засіданні); а також додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство; письмово повідомити суд про наявність чи відсутність обставин, передбачених п. п. 2,3 ч. 1 ст. 175 або п. 3 ч. 1 ст. 226 ГПК України.

4. Зобов`язати боржника надати: відзив на заяву про порушення справи про банкрутство з доказами відправлення заявнику його копії із зазначенням у відзиві наявних заперечень щодо вимог заявника; інформацію щодо загальної суми заборгованості боржника перед кредиторами за зобов`язаннями, що передбачають виплату грошових коштів, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), з виплати заробітної плати; відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких ведеться облік прав на цінні папери, що належать боржнику у депозитарних установах, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов`язаної з державною таємницею; довідку органів приватизації (органів, уповноважених управляти об`єктами державної власності) про наявність або відсутність на балансі підприємства, щодо якого відкрито провадження у справі, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до статутного капіталу боржника; письмово повідомити суд про наявність чи відсутність обставин, передбачених п.п. 2,3 ч. 1 ст. 175 або п. 3 ч. 1 ст. 226 ГПК України.

5. Визнати явку представників заявника, боржника у судове засідання обов`язковою.

6. Копію ухвали надіслати на електронні адреси: Головного управління Державної податкової служби у Львівській області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Стренж», державного реєстратора, органу ВДВС, арбітражного керуючого Івасько С.М.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію у справі, що розглядається - http://lv.arbitr.gov.ua /sud5015/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

Суддя Чорній Л.З.

Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118320241
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —914/878/24

Ухвала від 24.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 12.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 09.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні