Рішення
від 12.04.2024 по справі 933/831/23
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 933/831/23

Провадження № 2/933/9/24

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(заочне)

(вступна та резолютивна частини)

12 квітня 2024 року смт Олександрівка

Олександрівський районний суд Донецької області

у складі:

головуючого - судді Попович І.А.

за участі:

позивача - ОСОБА_1

представника позивача - ОСОБА_2 ( в режимі ВКЗ)

представника Органу опіки та піклування - Кухтик Т.М.

секретаря судового засідання - Пліскачової Н.В.

розглянувши у судовому засіданні у залі суду смт Олександрівка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , який діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_3 , до ОСОБА_4 , про позбавлення батьківських прав, третя особа: Орган опіки та піклування Олександрівської селищної ради, -

У Х В А Л И В:

Позовні вимоги ОСОБА_1 , який діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_3 , до ОСОБА_4 , про позбавлення батьківських прав, третя особа: Орган опіки та піклування Олександрівської селищної ради, - задовольнити.

Позбавити ОСОБА_4 , яка народилася ІНФОРМАЦІЯ_1 у с. Варварівка Олександрівського (нині Краматорського) району Донецької області батьківських прав відносно її малолітнього сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Роз`яснити, що мати, батько, позбавлені батьківських прав, мають право на звернення до суду з позовом про поновлення батьківських прав у разі зміни поведінки особи, позбавленої батьківських прав та обставин, що були підставою для позбавлення батьківських прав.

Стягнути з ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , (РНОКПП НОМЕР_1 ), на користь ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , (РНОКПП НОМЕР_2 ) судовий збір у розмірі 1073 (одну тисячу сімдесят три) гривні 60 копійок.

Відповідно до ч. 5 ст. 164 СК України рішення суду про позбавлення батьківських прав після набрання ним законної сили надіслати органу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем реєстрації народження дитини.

Рішення постановлено в нарадчій кімнаті та проголошено його вступну та резолютивну частини в судовому засіданні 12 квітня 2024 року.

Повний текст рішення буде складено 19 квітня 2024 року.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Рішення суду набирає чинності після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому відповідного рішення суду.

Позивач: ОСОБА_1 , зареєстрований в АДРЕСА_1 в, фактично проживає у АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_2 .

Відповідач: ОСОБА_4 , зареєстрована у АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Третя особа:

Орган опіки та піклування Олександрівської селищної ради Краматорського району Донецької області, місцезнаходження: смт Олександрівка Краматорського району Донецької області, вул. Центральна, 15-А.

Суддя Олександрівського

районного суду Попович І.А.

СудОлександрівський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118321371
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —933/831/23

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні