Ухвала
від 12.04.2024 по справі 277/560/24
ЄМІЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 277/560/24

У х в а л а

"12" квітня 2024 р. смт Ємільчине

Суддя Ємільчинського районного суду Житомирської області Гресько В.А., ознайомившись в смт Ємільчине із заявою директора Департаменту фінансів Житомирської обласної військової адміністрації Венцеля Віктора про видачу дубліката виконавчого документа, -

в с т а н о в и в:

12.04.2024 року на електронну адресу Ємільчинського районного суду Житомирської області надійшла заява директора Департаменту фінансів Житомирської обласної військової адміністрації Венцеля Віктора, в якій він просив видати дублікат виконавчого документа №277/872/17, виданого Ємільчинським районним судом.

Дана справа не може бути призначена до розгляду

Згідно ч.1 ст.177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Відповідно до ч.4 ст.177 ЦПК України до позовної заяви додаються документи, що підтверджують сплату судового збору у встановлених порядку і розмірі, або документи, що підтверджують підстави звільнення від сплати судового збору відповідно до закону.

До заяви про видачу дубліката виконавчого листа не було додано жодного документу, додатки у вказаній заяві не зазначено.

Відповідно до п. 17.4 розділу ХІІІ«Перехідних положень»ЦПК України за видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Таким чином при подачі заяви про видачу дубліката виконавчого документа заявником не надано суду документи, що підтверджують сплату судового збору, а також докази втрати виконавчого документа.

Згідно ч.3 ст.58 ЦПК України юридична особа незалежно від порядку її створення бере участь у справі через свого керівника, члена виконавчого органу, іншу особу, уповноважену діяти від її імені відповідно до закону, статуту, положення, трудового договору (контракту) (самопредставництво юридичної особи), або через представника.

Заява про видачу дубліката виконавчого документа не підписана заявником, до неї не додано підтверджуючих документів про можливість ОСОБА_1 представляти інтереси Департаменту фінансів Житомирської обласної військової адміністрації.

Крім того, звертаю увагу, що відповідно до положень п. 17.4 розділу ХІІІ«Перехідних положень»ЦПК України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Отже, заявнику необхідно сплатити судовий збір в розмірі 90,842 грн. на рахунок: (Отримувач: ГУК у Жит. обл./ТГ смт Ємільчине 22030101, номер рахунку: UA 518999980313121206000006757, код отримувача: 37976485, банк отримувача: Казначейство України (ел. адм. подат.), код класифікації доходів бюджету: 22030101, призначення платежу: «Судовий збір (Державна судова адміністрація України, 050)» та надати суду відповідні платіжні документи, а також підтверджуючі документи про можливість ОСОБА_1 представляти інтереси Департаменту фінансів Житомирської обласної військової адміністрації.

За таких обставин суддя залишає заяву без руху та надає заявнику строк для усунення виявлених недоліків.

На підставі викладеного та керуючись п. 17.4 розділу ХІІІ«Перехідних положень»ЦПК України ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заяву директора Департаменту фінансів Житомирської обласної військової адміністрації Венцеля Віктора про видачу дубліката виконавчого документа - залишити без руху.

Надати директору Департаменту фінансів Житомирської обласної військової адміністрації Венцелю Віктору строк для усунення недоліків тривалістю 10 (десять) днів з дня вручення копії ухвали про залишення заяви без руху шляхом виправлення недоліків, зазначених вище.

В разі не виправлення недоліків заява вважатиметься неподаною і буде повернута заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

сСуддя В. А. Гресько

СудЄмільчинський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено16.04.2024
Номер документу118340153
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —277/560/24

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Гресько В. А.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Гресько В. А.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Гресько В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні