Ухвала
від 08.04.2024 по справі 754/16241/23
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/1088/24

Справа № 754/16241/23

У Х В А Л А

Іменем України

про закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду

08 квітня 2024 року Деснянський районний суд м. Києва у складі:

головуючого - судді - Буша Н.Д.,

за участю секретаря - Шклярської К.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Центральний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), Солом`янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про визнання батьківства та включення запису про батька до актового запису про народження дитини, -

ВСТАНОВИВ:

У листопаді 2023 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з данною позовною заявою.

Ухвалою Деснянського районного суду м. Києва від 15.11.2023 року відкрито провадженя у справі за правилами загального позовного провадження.

26.12.2023 року на адресу суду від відповідача ОСОБА_2 надійшов відзив на позовну заяву, в якій відповідач просив позов задовольнити повністю.

02.01.2024 року від третьої особи - Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) надійшло клопотання про залучення в якості третьої особи - Солом`янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Ухвалою суду від 20.02.2024 року клопотання було задоволено.

У підготовче судове засідання позивач не з`явився, від представника позивача наявна заява з проханням проводити підготовче засідання у відсутності сторони позивача.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, причини неявки суду не відомі.

Від представника третьої особи - Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) наявна заява про розгляд справи у їх відсутності.

Представник третьої - Солом`янського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) в підготовче судове засідання не з`явився,

Суд вважає за можливим проводити підготовче судове засідання без участі сторін по справі та вирішити питання про призначення розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, а саме вивчені письмові матеріали справи, з`ясовані фактичні обставини справи, що підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Центральний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), Солом`янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про визнання батьківства та включення запису про батька до актового запису про народження дитини.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 23 травня 2024 року на 15 годину 30 хвилин у приміщенні Деснянського районного суду м. Києва (м. Київ, пр. Червоної Калини (В.Маяковського), 5-В, каб. № 9), встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копії ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://ds.ki.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Д.Буша

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено17.04.2024
Номер документу118357755
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —754/16241/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні