Ухвала
від 20.02.2024 по справі 754/16241/23
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/1088/24

Справа № 754/16241/23

У Х В А Л А

Іменем України

20 лютого 2024 року Деснянський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Буша Н.Д.,

секретаря судових засідань Шклярської К.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні питання щодо залучення до участі у розгляді справи третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Центральний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про визнання батьківства та включення запису про батька до актового запису про народження дитини, -

ВСТАНОВИВ:

У листопаді 2023 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з данною позовною заявою.

Ухвалою Деснянського районного суду м. Києва від 15.11.2023 року відкрито провадженя у справі за правилами загального позовного провадження.

02.01.2024 року від третьої особи - Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) надійшло клопотання про залучення в якості третьої особи - Солом`янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Сторони в підготовче судове засідання не з`явились.

Відповідно до ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Частиною 3 ст. 53 ЦПК України, передбачено, що якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Згідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Проаналізувавши матеріали справи та подане до суду клопотання, суд вважає за необхідне залучити в якості третьої особи - Солом`янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

На підставі викладено, керуючись ст.ст. 53, 258-260 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи - Солом`янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ)(бульвар Вацлава Гавела, 1/28, Київ, 03067).

Підготовче судове засідання по названій справі відбудеться на 08 квітня 2024 року о 15 годині 30 хвилин в приміщенні суду (02225, м.Київ, пр-т Червоної Калини (В.Маяковського), 5-В, каб.9).

Копію ухвали та позовної заяви разом з копіями доданих документів направити третій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Д.Буша

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117233452
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них

Судовий реєстр по справі —754/16241/23

Рішення від 23.05.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні