Рішення
від 12.04.2024 по справі 200/1773/22
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

12 квітня 2024 року Справа№200/1773/22

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Христофорова А.Б., розглянувши за правилами спрощеного позовного провадження у письмовому провадженні адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Головного управління МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області (місцезнаходження: 87517, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Нахімова, буд. 86; код ЄДРПОУ: 40109058) про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити певні дії, стягнення недоплаченої одноразової грошової допомоги при звільненні,

У С Т А Н О В И В:

31 січня 2022 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов ОСОБА_1 до Головного управління МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області, в якому позивач просить суд:

- визнати протиправною бездіяльність щодо відмови Головного управління МВС України в Донецькій області у зарахуванні пільгової вислуги років до календарної вислуги років позивача;

- зобов`язати відповідача ГУМВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії або ліквідатора ГУНП в Донецькій області здійснити перерахунок та зарахувати до календарної вислуги років позивача вислугу в пільговому обчисленні, сформовану за період з 08.12.2003 до 06.11.2015 року у загальній кількості 18 років 11 місяців 13 днів;

- стягнути з відповідача ГУ МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області на користь позивача не доплачену одноразову грошову допомогу при звільненні у розмірі 18870, 39 грн.

В обґрунтування позовних вимог зазначено, що наказом ГУМВС України в Донецькій області позивача звільнено з ОВС у запас Збройних сил (із постановкою на військовий облік) за п. 64 «г» (через скорочення штатів) з посади заступника начальника ізолятора тимчасового тримання затриманих та взятих під варту осіб Слов`янського МВ ГУМВС України в Донецькій області (з обслуговування м. Слов`янськ та Слов`янського району) з 06 листопада 2015 року, проте відповідачем протиправно не зараховано пільговий період проходження ним служби на посаді дільничного інспектора міліції та на посаді заступника начальника ізолятору тимчасового тримання Слов`янського МВ ГУМВС України в Донецькій області до його календарної вислуги років.

У зв`язку з чим 12 листопада 2021 року позивач звернувся до відповідача з відповідною заявою, про винесення наказу, щодо зарахування йому вислуги років у пільговому обчисленні до календарної вислуги років, однак, в порушення вимог Закону України «Про звернення громадян» відмову від відповідача отримав лише тільки 05 січня 2022 року.

У зв`язку з чим звернувся до суду з даним позовом.

Ухвалою суду від 07 лютого 2022 року позовна заява прийнята судом до розгляду, відкрито провадження у справі, розгляд справи вирішено проводити за правилами спрощеного позовного провадження, без проведення судового засідання та повідомлення (виклику) учасників справи.

У зв`язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 Про введення воєнного стану в Україні, затвердженого Законом України Про затвердження Указу Президента України Про введення воєнного стану в Україні від 24.02.2022 №2102-ІХ, введено в Україні воєнний стан із 05 години 30 хвилин 24.02.2022 строком на 30 діб.

Указом Президента України від 14.03.2022 №133/2022, затвердженим Законом України від 15.03.2022 №2119-ІХ, у зв`язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, строк дії воєнного стану в Україні продовжено ще на 30 діб, тобто до 25.04.2022.

21.04.2022 на засіданні Верховної Ради України ухвалено Закон про затвердження Указу Президента України від 18.04.2022 № 259 Про продовження строку дії воєнного стану в Україні.

Цим Указом передбачено продовження строку дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 25.05.2022 на 30 діб.

На засіданні Верховної Ради України ухвалено Закон про затвердження Указу Президента України від 17.05.2022 № 341 Про продовження строку дії воєнного стану в Україні.

Цим Указом передбачено продовження строку дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 25.05.2022 на 90 діб.

На засіданні Верховної Ради України ухвалено Закон про затвердження Указу Президента України від 12 серпня 2022 року № 573 Про продовження строку дії воєнного стану в Україні.

Цим Указом передбачено продовження строку дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 23 серпня 2022 року строком на 90 діб.

Також, на засіданні Верховної Ради України ухвалено Закон про затвердження Указу Президента України від 17.11.2022 № 2738-IX Про продовження строку дії воєнного стану в Україні.

Цим Указом передбачено продовження строку дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 21.11.2022 на 90 діб.

02 березня 2022 року опублікованими Радою суддів України 02.03.2022 року Рекомендаціями щодо роботи судів в умовах воєнного стану року, судам України рекомендовано за можливості відкладати розгляд справ (за винятком невідкладних судових розглядів) та знімати їх з розгляду, зважати на те, що велика кількість учасників судових процесів не завжди мають змогу подати заяву про відкладення розгляду справи через залучення до функціонування критичної інфраструктури, вступ до лав Збройних сил України, територіальної оборони, добровольчих воєнних формувань та інших форм протидії збройної агресії проти України, або не можуть прибути в суд у зв`язку з небезпекою для життя.

Донецький окружний адміністративний суд продовжив свою роботу у дистанційному режимі.

Ухвалою суду від 15 липня 2022 року позовну заяву ОСОБА_1 до Головного управління МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити певні дії, стягнення недоплаченої одноразової грошової допомоги при звільненні, залишено судом без руху та надано позивачеві строк в 5 (п`ять) днів з дня вручення йому копії цієї ухвали для надання суду заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду та докази поважності його пропуску та документу про сплату судового збору у розмірі 1 816,00 грн. або заяви про відстрочення (звільнення) сплати судового збору із відповідними доказами її обґрунтування. Звернуто увагу учасників справи на те, що режим роботи суду, на період воєнного стану, передбачає направлення всіх процесуальних документів через особистий кабінет в підсистемі Електронний суд. Роз`яснено, що у разі неможливості користування підсистемою Електронний суд процесуальні документи необхідно надсилати на офіційну електронну адресу суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом). Також роз`яснено, що у разі якщо позивач не усуне недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява залишається без розгляду.

Ухвалою від 11 листопада 2022 року суд продовжив ОСОБА_1 встановлений судом строк усунення недоліків позовної заяви на 10 (десять) днів з дня вручення копії цієї ухвали, а саме для надання суду заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду та докази поважності його пропуску та документу про сплату судового збору у розмірі 1 816,00 грн. або заяви про відстрочення (звільнення) сплати судового збору із відповідними доказами її обґрунтування. Звернув увагу учасників справи на те, що режим роботи суду, на період воєнного стану, передбачає направлення всіх процесуальних документів через особистий кабінет в підсистемі Електронний суд. Роз`яснив, що у разі неможливості користування підсистемою Електронний суд процесуальні документи необхідно надсилати на офіційну електронну адресу суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом). Також роз`яснив, що у разі якщо позивач не усуне недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк, позовна заява повертається позивачу.

Ухвалою від08 грудня 2022 року суд продовжив ОСОБА_1 встановлений судом строк усунення недоліків позовної заяви на 10 (десять) днів з дня закінчення встановленого воєнного стану на території України, а саме для надання суду заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду та докази поважності його пропуску та документу про сплату судового збору у розмірі 1 816,00 грн. або заяви про відстрочення (звільнення) сплати судового збору із відповідними доказами її обґрунтування.

Позивачем 25.01.2024 на виконання вимог ухвали суду від 15 липня 2022 року про залишення позовної заяви без руху долучено до матеріалів справи квитанцію про сплату судового збору та клопотання щодо залишення частини позовних вимог без розгляду.

У зв`язку з наведеним вище ухвалою від 29 січня 2024 року суд поновив розгляд справи № 200/1773/22 за позовом ОСОБА_1 до Головного управління МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити певні дії, стягнення недоплаченої одноразової грошової допомоги при звільненні.

Ухвалою від 29 січня 2024 року суд залишив без розгляду адміністративний позов ОСОБА_1 до Головного управління МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити певні дії, стягнення недоплаченої одноразової грошової допомоги при звільненні в частині стягнення з відповідача ГУ МВС України в Донецькій області в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області на користь позивача не доплачену одноразову грошову допомогу при звільненні у розмірі 18 870, 39 грн.

Також 29 січня 2024 суд своєю ухвалою продовжив Головному управлінню Національної поліції в Донецькій області встановлений ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 07 лютого 2022 року про відкриття провадження у справі, строк для подання відзиву на позовну заяву та доказів, які підтверджують обставини, якими він обґрунтовується, на 5 (п`ять) днів з дня вручення копії цієї ухвали.

Станом на 26 березня 2024 року відзив на позовну заяву ОСОБА_1 від Головного управління МВС України в Донецькій області судом отримано так і не було.

Відповідно до ч. 4 ст. 159 КАС України, подання заяв по суті справи є правом учасників справи. Неподання суб`єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Згідно ч. 6 ст. 162 КАС України, у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

З`ясовуючи те чи мали місце обставини, якими обґрунтовуються позовні вимоги, якими доказами вони підтверджуються, а також чи є інші фактичні дані, які мають значення для вирішення справи, та докази на їх підтвердження, судом встановленонаступне.

Позивач, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , є громадянином України, що підтверджується копією паспорта громадянина України серії НОМЕР_1 , що виданий Слов`янським МВ ГУДМС України в Донецькій області 04.102014.

Відповідно до послужного списку особової справи ОСОБА_1 , останній, зокрема з 08.12.2003 до 06.11.2015 проходив службу органах внутрішніх справ України, а саме з 08.12.2003 по 25.11.2010 дільничним інспектором міліції, а з 26.11.2010 по 06.11.2015 заступником начальника ізолятора тимчасового тримання затриманих та взятих під варту осіб Слов`янського МВ ГУМВС України в Донецькій області (з обслуговування м. Слов`янськ та Слов`янського району).

Наказом ГУМВС України в Донецькій області від 06.11.2015 року № 354 о/с позивача звільнено з ОВС у запас Збройних сил (із постановкою на військовий облік) за п. 64 «г» (через скорочення штатів) капітана міліції ОСОБА_1 (М-136022) з посади заступника начальника ізолятора тимчасового тримання затриманих та взятих під варту осіб Слов`янського МВ ГУМВС України в Донецькій області (з обслуговування м. Слов`янськ та Слов`янського району) з 06 листопада 2015 року.

Наказом ГУМВС України в Донецькій області від 07.11.2015 року № 80 о/с визначено вважати вислугу років ОСОБА_1 на 06.11.2015 року у календарному обчисленні - 13 років 09 місяців 26 днів.

Наказом ГУМВС України в Донецькій області від 26.09.2018 року № 25о/с лк визначено вважати вислугу років ОСОБА_1 на 06.11.2015 року у пільговому обчисленні - 18 років 11 місяців 13 днів.

Рахуючи, що відповідачем протиправно не включено пільгову вислугу років до розрахунку його календарної вислуги років, що сформована за період з 08.12.2003 до 06.11.2015 року у загальній кількості 18 років 11 місяців 13 днів, позивач звернувся до суду з цим позовом.

Надаючи правову оцінку спірним правовідносинам суд виходить з наступного.

Частиною другою статті 19 Конституції України встановлено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов`язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Статтею 12 ч. 1 п. а Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», в редакції чинній на час виникнення спірних правовідносин, передбачено, що пенсія за вислугу років призначається особам офіцерського складу, прапорщикам і мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, іншим особам, зазначеним у пунктах «б»-«д», «ж» статті 1-2 цього Закону (крім осіб, зазначених у частині третій статті 5 цього Закону), незалежно від віку, якщо вони звільнені зі служби з 1 жовтня 2020 року або після цієї дати і на день звільнення мають вислугу 25 календарних років і більше.

Згідно пунктів а-в ст. 17 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб особам офіцерського складу, прапорщикам і мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби і військової служби за контрактом, іншим особам, зазначеним у пунктах «б»-«д» статті 1-2 цього Закону, які мають право на пенсію за цим Законом, до вислуги років для призначення пенсії зараховуються: військова служба; служба в органах внутрішніх справ, поліції, державній пожежній охороні, Державній службі спеціального зв`язку та захисту інформації України, органах і підрозділах цивільного захисту, податковій міліції, Державній кримінально-виконавчій службі України на посадах начальницького і рядового складу з дня призначення на відповідну посаду; час роботи в органах державної влади, органах місцевого самоврядування або сформованих ними органах, на підприємствах, в установах, організаціях і у вищих навчальних закладах із залишенням на військовій службі, службі в органах внутрішніх справ, Національній поліції, державній пожежній охороні, Державній службі спеціального зв`язку та захисту інформації України, органах і підрозділах цивільного захисту, податковій міліції чи Державній кримінально-виконавчій службі України.

За змістом ст. 17-1 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» порядок обчислення вислуги років та визначення пільгових умов призначення пенсій особам, які мають право на пенсію за цим Законом, встановлюється Кабінетом Міністрів України.

На виконання зазначених вимог затверджено постанову Кабінету Міністрів України від 17.07.1992 р. № 393 «Про Порядок обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій і грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ та членам їхніх сімей».

За приписами ст. 242 ч. 4 КАС України, при виборі і застосуванні норми права до спірних правовідносин суд враховує висновки щодо застосування норм права, викладені в постановах Верховного Суду.

У постанові від 03.03.2021 р. у справі № 805/3923/18-а Верховний Суд дійшов наступного висновку: ... основним актом, на підставі якого здійснюється обчислення періоду проходження військової служби для зарахування його до стажу є Закон № 2262-XII. Пільгове обчислення періоду проходження військової служби є похідним від визначальної підстави і може визначатись іншими підзаконними нормативно-правовими актами, зокрема, Постановою № 393. Можливість пільгового обчислення вказаного періоду пов`язується, насамперед, зі спеціальним статусом, якого особи набули в результаті виконання відповідної роботи, яка визначена у законодавчому порядку ....

У справі № 480/4241/18 Верховний Суд дійшов висновку про те, що передбачена постановою Кабінету Міністрів України Про порядок обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій і грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, поліцейським та членам їхніх сімей від 17 липня 1992 р. № 393 можливість пільгового зарахування окремих видів служби спрямована на реалізацію Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» і положенням цього закону не суперечить.

В цій же справі Верховний Суд зробив наступні правові висновки:

2. Для призначення пенсій за вислугу років за Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» календарна вислуга років може бути зарахована на пільгових умовах відповідно до Порядку № 393.

З метою забезпечення єдності та сталості судової практики Верховний Суд в складі Судової палати Касаційного адміністративного суду відступає від висновків щодо застосування норм права у постановах Верховного Суду від 22.11.2018 р. у справі № 161/4876/17, від 15.08.2019 р. у справі 281/459/17, від 27.03.2020 р. у справі № 569/727/17 та інших, у яких Верховний Суд дійшов висновку про неможливість пільгового обчислення вислуги років та невідповідності в цій частині Порядку № 393 Закону №2262-ХІІ.

Згідно з частиною другою статті 9 КАС України суд розглядає адміністративні справи не інакше як за позовною заявою, поданою відповідно до цього Кодексу, в межах позовних вимог. Суд може вийти за межі позовних вимог, якщо це необхідно для ефективного захисту прав, свобод, інтересів людини і громадянина, інших суб`єктів у сфері публічно-правових відносин від порушень з боку суб`єктів владних повноважень.

Отже, адміністративний суд не обмежений у виборі способів відновлення права особи, порушеного суб`єктами владних повноважень, а вправі обрати найбільш ефективний спосіб відновлення порушеного права, який відповідає характеру такого порушення.

За таких обставин, враховуючи судом обставини справи, задля повного і належного захисту прав позивача, суд вважає за необхідне задовольнити позовні вимоги шляхом визнання протиправною бездіяльність відповідача у зарахуванні пільгової вислуги років до календарної вислуги років позивача, що сформована за період служби з 08.12.2003 до 06.11.2015 року та зобов`язанням відповідача відповідно до ст. 12 «Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб та п. 3 постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій i грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького i рядового складу органів внутрішніх справ, поліцейським та членам їх сімей» вiд 17 липня 1992 р. № 393 до календарної вислуги років, яка дає право на призначення пенсії, вислугу позивача в пільговому обчисленні, за перiоди служби з 08.12.2003 до 06.11.2015 року у загальній кількості 18 років 11 місяців 13 днів в пільговому обчисленні. .

Відповідно до ч.ч. 1, 3 ст. 139 КАС України при задоволенні позову сторони, яка не є суб`єктом владних повноважень, всі судові витрати, які підлягають відшкодуванню або оплаті відповідно до положень цього Кодексу, стягуються за рахунок бюджетних асигнувань суб`єкта владних повноважень, що виступав відповідачем у справі, або якщо відповідачем у справі виступала його посадова чи службова особа.

Позивачем за подання позовної заяви сплачено судовий збір у розмірі 908,00 грн, що підтверджується квитанцією від 25.01.2024 № 1274516537.

За таких обставин, враховуючи, що позовні вимоги задоволені повністю, суд вважає за необхідне стягнути на користь позивача понесенні ним у зв`язку зі сплатою судового збору.

Керуючись статтями 243-246, 250, 255 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

В И Р І Ш И В:

Задовольнити адміністративний позов ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ; РНОКПП: НОМЕР_2 ) до Головного управління МВС України в Донецькій області (місцезнаходження: 87515, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Італійська, 32; ЄДРПОУ: 08592158) в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області (місцезнаходження: 87517, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Нахімова, буд. 86; код ЄДРПОУ: 40109058) про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити певні дії, стягнення недоплаченої одноразової грошової допомоги при звільненні.

Визнати протиправною бездіяльність щодо відмови Головного управління МВС України в Донецькій області (місцезнаходження: 87515, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Італійська, 32; ЄДРПОУ: 08592158) в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області (місцезнаходження: 87517, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Нахімова, буд. 86; код ЄДРПОУ: 40109058) у зарахуванні пільгової вислуги років до календарної вислуги років ОСОБА_1 , що сформована за період служби з 08.12.2003 до 06.11.2015 року.

Зобов`язати Головне управління МВС України в Донецькій області (місцезнаходження: 87515, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Італійська, 32; ЄДРПОУ: 08592158) в особі ліквідаційної комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області (місцезнаходження: 87517, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Нахімова, буд. 86; код ЄДРПОУ: 40109058) відповідно до ст. 12 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб та п. 3 постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій i грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького i рядового складу органів внутрішніх справ, поліцейським та членам їх сімей» вiд 17 липня 1992 р. № 393 до календарної вислуги років, яка дає право на призначення пенсії, вислугу ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ; РНОКПП: НОМЕР_2 ) в пільговому обчисленні, за перiоди служби з 08.12.2003 до 06.11.2015 року у загальній кількості 18 років 11 місяців 13 днів в пільговому обчисленні.

Рішення складене у повному обсязі та підписане 12 квітня 2024 року.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, або спрощеного позовного провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Апеляційна скарга може бути подана безпосередньо до Першого апеляційного адміністративного суду.

Текст рішення розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Суддя А.Б. Христофоров

Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118394666
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи, що виникають з відносин публічної служби, зокрема справи щодо звільнення з публічної служби

Судовий реєстр по справі —200/1773/22

Рішення від 19.04.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Рішення від 12.04.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 29.01.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 29.01.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 29.01.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 08.12.2022

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 11.11.2022

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 14.07.2022

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 07.02.2022

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні