Ухвала
від 12.04.2024 по справі 650/1289/23
ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 650/1289/23

провадження № 1-кс/650/346/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

12 квітня 2024 року в селищі Велика Олександрівка суддя Великоолександрівського районного суду Херсонської області ОСОБА_1 , розглянувши питання про виправлення описки в тексті ухвали Великоолександрівського районного суду Херсонської області від 26 березня 2024 року ,

в с т а н о в и в :

Вирішуючи питання про виправлення описки в тексті ухвали Великоолександрівського районного суду Херсонської області від 26 березня 2024 року суд встановив таке.

Відповідно до статті 379 КПК України, суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

26 березня 2024 року Великоолександрівський районний суд Херсонської області постановив ухвалу якою надав дозвіл на затримання ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу до Великоолександрівського районного суду Херсонської області для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Проте у вказаній ухвалі суд допустив помилку в її резолютивній частині, а саме замість - «Надати дозвіл на затримання ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу до Великоолександрівського районного суду Херсонської області для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою», вказав «Надати дозвіл на затримання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу до Великоолександрівського районного суду Херсонської області для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Факт допущення вищевказаної описки вбачається з відомостей, що містяться в матеріалах справи.

Отже, із встановлених обставин вбачається допущення судом вказаної описки, яка, зважаючи на наведене, підлягає виправленню, що в свою чергу не призведе до зміни суті рішення.

Зважаючи на викладене та керуючись вищенаведеними положеннями КПК України, суддя Великоолександрівського районного суду Херсонської області

постановив :

Виправити описку у тексті ухвали Великоолександрівського районного суду Херсонської області від 26 березня 2024 року № 650/1289/23, вказавши: «Надати дозвіл на затримання ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу до Великоолександрівського районного суду Херсонської області для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою», замість помилково вказаного - «Надати дозвіл на затримання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу до Великоолександрівського районного суду Херсонської області для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Ухвала суду може бути оскаржена до Херсонського апеляційного суду через Великоолександрівський районний суд Херсонської області протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Суддя:


ОСОБА_1

СудВеликоолександрівський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118403399
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про дозвіл на затримання з метою приводу

Судовий реєстр по справі —650/1289/23

Ухвала від 24.04.2024

Кримінальне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 24.04.2024

Кримінальне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 12.04.2024

Кримінальне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 26.03.2024

Кримінальне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 26.03.2024

Кримінальне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 07.09.2023

Кримінальне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Хомик І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні