Ухвала
від 15.04.2024 по справі 127/9526/24
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/9526/24

Провадження № 2-с/127/74/24

У Х В А Л А

Іменем України

15 квітня 2024 року м. Вінниця

Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Дернова В.В., розглянувши заяву представника заявника ОСОБА_1 адвоката Маліцького М.В. про скасування судового наказу,

ВСТАНОВИВ:

Представник заявника ОСОБА_1 адвокат Маліцький М.В. звернувся до суду із заявою про скасування судового наказу.

Дослідивши матеріали заяви, суд дійшов такого висновку.

По - перше, відповідно до п. 1 ч. 5 ст. 170 ЦПК України, заявником не додано документ, що підтверджує сплату судового збору.

Згідно із Законом України «Про судовий збір» розмір ставки судового збору за подання заяви про скасування судового наказу становить 0,05 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (151,40 гривень).

По -друге,відповідно доп.2ч.3ст.170ЦПК України, заява про скасування судового наказу має містити: повне найменування(дляюридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) заявника і боржника, їх місцезнаходження (дляюридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний кодюридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України заявника та боржника, реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника та боржника (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта заявника та боржника (для фізичних осіб - громадян України), відомості про наявність або відсутність електронного кабінету.

Однак, подана заява не містить відомостей щодо заявника(стягувача).

Таким чином, подана заява є неналежно оформленою.

Згідно з ч. 6 ст. 170 ЦПК України у разі подання неналежно оформленої заяви про скасування судового наказу суддя постановляє ухвалу про її повернення без розгляду не пізніше двох днів з дня її надходження до суду.

Враховуючи вищезазначене наявні підстави для повернення заяви без розгляду.

Керуючись ч. 1, п. 1 ч. 5 і ч. 6 ст. 170, 353-354 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву представника заявника ОСОБА_1 адвоката Маліцького М.В. про скасування судового наказу повернути заявнику без розгляду.

Додатково роз`яснити, що повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення (складення). Учасник справи, якому повну ухвалу суду не було вручено у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя В.В. Дернова

Дата ухвалення рішення15.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118413996
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування судового наказу

Судовий реєстр по справі —127/9526/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бойко В. М.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Судовий наказ від 01.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Воробйов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні