Ухвала
від 17.04.2024 по справі 910/5712/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про повідомлення місця, дати та часу судового засідання

м. Київ

17.04.2024Справа №910/5712/23

За заявоюТовариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані"пророзподіл судових витрату справі№910/5712/23за позовом ОСОБА_1 до1. державного реєстратора Комунального підприємства "Центр правової допомоги та реєстрації" Дубовик Жанни Олександрівни 2. приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Швеця Руслана Олеговича за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів: 1. Товариства з обмеженою відповідальністю "Майдан-Плаза" 2. Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" 3. Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів 4. Національного антикорупційного бюро Україниза участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача - 5. Акціонерного товариства "Гесіс СА"про скасування реєстраційних записівза позовом третьої особи із самостійними вимогами щодо предмета спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані"до1. державного реєстратора Солом`янської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар Тетяни Анатоліївни 2. ОСОБА_1 3. Товариства з обмеженою відповідальністю "Майдан-Плаза"проскасування рішення державного реєстратора та визначення розміру часток учасників в статутному капіталі товаристваСуддя Бойко Р.В. Ухвала постановлена в порядку письмового провадження.

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Господарського суду міста Києва перебувала справа №910/5712/23 за позовом за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора Комунального підприємства "Центр правової допомоги та реєстрації" Дубовик Жанни Олександрівни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Швеця Руслана Олеговича, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю "Майдан-Плаза", Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані", Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Національного антикорупційного бюро України, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача - Акціонерного товариства "Гесіс СА", про скасування реєстраційних записів, за позовом третьої особи із самостійними вимогами щодо предмета спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" до державного реєстратора Солом`янської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар Тетяни Анатоліївни, ОСОБА_1 та Товариства з обмеженою відповідальністю "Майдан-Плаза" про скасування рішення державного реєстратора та визначення розміру часток учасників в статутному капіталі товариства.

Рішенням Господарського суду міста Києва від 09.04.2024 позов ОСОБА_1 залишено без розгляду; позов Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" задоволено частково.

05.04.2024 через систему "Електронний суд" від Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" надійшла заява про розподіл судових витрат, в якій заявник просить суд вирішити питання розподілу витрат третьої особи з самостійними вимогами на професійну правничу допомогу та на послуги перекладу у загальному розмірі 68 9607 грн.

Частиною 1 статті 244 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо: 1) стосовно якої-небудь позовної вимоги, з приводу якої сторони подавали докази і давали пояснення, не ухвалено рішення; 2) суд, вирішивши питання про право, не зазначив точної грошової суми, присудженої до стягнення, або майно, яке підлягає передачі, або дії, що потрібно виконати; 3) судом не вирішено питання про судові витрати.

Для вирішення питання про судові витрати суд призначає судове засідання, яке проводиться не пізніше п`ятнадцяти днів з дня ухвалення рішення по суті позовних вимог (ч. 2 ст. 221 Господарського процесуального кодексу України).

Заява Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" про розподіл судових витрат у справі №910/5712/23 відповідає вимогам, встановленим Господарським процесуальним кодексом України, та подана у межах визначеного цим Кодексом строку, а відтак підлягає призначенню до розгляду у судовому засіданні.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 234, 244, 339, 340, 341, 342 Господарського процесуального кодексу України, Господарський суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" про розподіл судових витрат призначити у судовому засіданні на 07.05.24 о 15:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал судових засідань №41 (корпус В).

2. Повідомити учасників справи про місце, дату та час призначеного судового засідання.

3. Запропонувати ОСОБА_1 , державному реєстратору Комунального підприємства "Центр правової допомоги та реєстрації" Дубовик Жанні Олександрівні , приватному нотаріусу Київського міського нотаріального округу Швеця Руслана Олеговича, Товариству з обмеженою відповідальністю "Майдан-Плаза", Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Національному антикорупційному бюро України, Акціонерному товариству "Гесіс СА", державному реєстратору Солом`янської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар Тетяни Анатоліївни - до початку судового засідання, призначеного на 07.05.2024, надати письмові пояснення щодо заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані" про розподіл судових витрат.

5. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Суддя Р.В. Бойко

Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118417086
СудочинствоГосподарське
Сутьскасування реєстраційних записівза позовом третьої особи із самостійними вимогами щодо предмета спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Сеіл Компані"до1. державного реєстратора Солом`янської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар Тетяни Анатоліївни 2. ОСОБА_1 3. Товариства з обмеженою відповідальністю "Майдан-Плаза"проскасування рішення державного реєстратора та визначення розміру часток учасників в статутному капіталі товариства

Судовий реєстр по справі —910/5712/23

Рішення від 09.04.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 17.04.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 19.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 08.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 16.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 23.01.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 14.12.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 14.11.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Ухвала від 02.10.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бойко Р.В.

Постанова від 15.09.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Корсак В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні