Рішення
від 17.04.2024 по справі 596/228/24
ГУСЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(Вступна та резолютивна частини)

"17" квітня 2024 р. Справа № 596/228/24

Провадження № 2-о/596/33/2024

Гусятинський районний суд Тернопільської області

в складі:

головуючого судді Цвинтарної Т.М.

присяжних: Кришталович О.В.,

Кобилянської Л.А.

при секретарі судового засідання Рудніцькій О.П.

за участю: заявника ОСОБА_1

представника заявника - адвоката Теслі П.О.

заінтересованих осіб ОСОБА_2 , ОСОБА_3

представника заінтересованої особи -

служби у справах дітей

Копичинецької міської ради Сирник І.В.,

розглянувши у закритому судовому засіданні в селищі Гусятин в режимі відеоконференцзв`язку цивільну справу за заявою представника заявника ОСОБА_1 - адвоката Теслі Петра Олексійовича, заінтересовані особи: служба у справах дітей Копичинецької міської ради Чортківського району Тернопільської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про усиновлення малолітньої дитини, -

У Х В А Л И В:

Заяву представника заявника ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , зареєстрованого в АДРЕСА_1 , фактично проживаючого в АДРЕСА_2 ) - адвоката Теслі Петра Олексійовича (адреса: м. Чортків, вул. В.Великого, 14//15, Чортківського району, Тернопільської області), заінтересовані особи: служба у справах дітей Копичинецької міської ради Чортківського району Тернопільської області (адреса місцезнаходження: м. Копичинці, вул. 22 Січня, 29, Чортківського району, Тернопільської області), ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 , жителька АДРЕСА_2 ), ОСОБА_3 ( ІНФОРМАЦІЯ_3 , жителька АДРЕСА_2 ) про усиновлення малолітньої дитини - задовольнити.

Визнати ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , зареєстрованого в АДРЕСА_1 , фактично проживаючого в АДРЕСА_2 ) усиновлювачем дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 (свідоцтво про народження серії НОМЕР_3 , видане 05 квітня 2013 року Заводською селищною радою Чортківського району Тернопільської області).

Внести зміни до актового запису №08 від 05 квітня 2013 року, складеного Заводською селищною радою Чортківського району Тернопільської області про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме:

- в графі батько записати - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянин України;

- прізвище дитини змінити на « ОСОБА_4 », ім`я залишити без змін, по-батькові змінити на « ОСОБА_5 ».

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду або через Гусятинський районний суд Тернопільської області шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Суддя Т.М. Цвинтарна

Присяжні О.В. Кришталович

Л.А. Кобилянська

СудГусятинський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118421631
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —596/228/24

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні