Ухвала
від 03.04.2024 по справі 944/6087/22
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 944/6087/22

Провадження №2/944/243/24

УХВАЛА

/про зупинення провадження/

03.04.2024 рокум.Яворів

Яворівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Колтун Ю.М.

з участю секретаря судового засідання Романик Ю.В.

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м.Яворові цивільну справу за позовною заявою Яворівської квартирно-експлуатаційної частини до ОСОБА_3 , третя особа Мисливсько-рибальське господарство «Майдан», про виселення без надання іншого житлового приміщення,

в с т а н о в и в:

у провадженні Яворівського районного суду Львівської області знаходиться дана цивільна справа за позовною заявою Яворівської квартирно-експлуатаційної частини до ОСОБА_3 про виселення без надання іншого житлового приміщення.

30.12.2022 суддею Яворівського районного суду Львівської області Колтуном Ю.М. винесено ухвалу про відкриття провадження у справі та призначення судового засідання.

Представник позивача ОСОБА_1 заявила в судовому засідання клопотання про зупинення провадження у справі на підставі п.6 ч.1 ст.251 ЦПК України. На обґрунтування клопотання вказала, що у Господарському суді перебуває на розгляді справа №914/2564/23 за позовом Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати функції у спірних відносинах - Міністерства оборони України та Яворівської квартирно-експлуатаційної частини (району) до Мисливсько-рибальського господарства «Майдан» про визнання незаконним та скасування рішення виконавчого комітету Івано-Франківської селищної ради Яворівського району від 26.01.2009 р.№12 «Про оформлення права власності за Мисливсько-рибальським господарством «Майдан», що має преюдиційне значення для вирішення справи, що розглядається Яворівським районним судом Львівської області.

Представник відповідача ОСОБА_2 не заперечив щодо задоволення клопотання про зупинення провадження.

Дослідивши матеріали цивільної справи, суд прийшов до наступного.

Відповідно до п. 6 ч. 1ст. 251 ЦПК України,суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

Враховуючи наведене,клопотання представникапозивача слідзадовольнити.Провадження у цивільнійсправі запозовом Яворівськоїквартирно-експлуатаційноїчастини до ОСОБА_3 ,третя особаМисливсько-рибальськегосподарство «Майдан»,про виселеннябез наданняіншого житловогоприміщення зупинити до вирішення справи №914/2564/23.

На підставі викладеного, керуючись ст. 251, 253 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

провадження у цивільної справи за позовом Яворівської квартирно-експлуатаційної частини до ОСОБА_3 , третя особа Мисливсько-рибальське господарство «Майдан», про виселення без надання іншого житлового приміщення зупинити до набрання законної сили судолвим рішенням у справі №914/2564/23.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Ю.М.Колтун

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118437389
СудочинствоЦивільне
Сутьвиселення без надання іншого житлового приміщення

Судовий реєстр по справі —944/6087/22

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Колтун Ю. М.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Колтун Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні