Ухвала
від 18.04.2024 по справі 282/428/24
ЛЮБАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 282/428/24

Провадження № 2/282/135/24

У Х В А Л А

Іменем України

18 квітня 2024 року

селище Любар

Любарський районний суд Житомирської області у складі:

головуючого судді Носача В.М.,

при секретарі судового засідання Наумчук-Їлмаз О.А.,

розглядаючи у підготовчому засіданні справу за позовом Керівника Чуднівської окружної прокуратури Житомирської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області до ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог: Селянське (фермерське) господарство «Едельвейс» про конфіскацію земельної ділянки,-

ВСТАНОВИВ:

Керівник Чуднівської окружної прокуратури Житомирської області звернувся до суду з позовом в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області до ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог Селянське (фермерське) господарство «Едельвейс» про конфіскацію земельної ділянки.

Згідно ч.1ст.196 ЦПК України, для виконання завдань підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Ухвалою суді Любарського районного суду від 29 березня 2024 року відкрито загальне позовне провадження. Підготовче засідання призначено на 13 год. 00 хв. 18 квітня 2024 року.

18 квітня 2024 року на адресу суду надійшло клопотання прокурора Чуднівської окружної прокуратури Кухарчука С.П. про відкладення розгляду справи з метою подання до суду додаткових матеріалів.

В підготовче засідання представник ГУ Держгеокадастру у Житомирській області та відповідачка ОСОБА_1 не з`явилися, хоча про дату, час та місце розгляду справи повідомлені у встановленому законом порядку.

В підготовче засідання представник третьої особи на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог Селянське (фермерське) господарство «Едельвейс» Марцун Х.М. не з`явилася, подала до суду заяву, в якій просила підготовче засідання провести у її відсутності.

Відповідно до п.7 ч.2ст.197 ЦПК України,у підготовчомусудовому засіданнісуд з`ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом чи причини їх неподання; вирішує питання про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження; вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання, вирішує питання про забезпечення доказів, якщо ці питання не були вирішені раніше.

З огляду на те, що прокурором Чуднівської окружної прокуратури подано до суду клопотання про відкладення розгляду справи в зв`язку із наданням доказів у справі, суд вважає за необхідне відкласти підготовче засідання.

Відповідно до п.3 ч.2ст.198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, коли питання, визначенічастиною другоюстатті 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

На підставі викладеного,керуючись ст.ст.197,198,353ЦПК України,суд,-

ПОСТАНОВИВ :

Підготовче засідання в цивільній справі за позовом Керівника Чуднівськоїокружної прокуратуриЖитомирської областів інтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу Житомирськійобласті до ОСОБА_1 ,третя особана сторонівідповідача,що незаявляє самостійнихвимог Селянське(фермерське)господарство «Едельвейс» проконфіскацію земельноїділянки відкласти до 11 год. 00 хв. 17 травня 2024 року .

Здійснювати виклик відповідачки у справі ОСОБА_1 через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.М. Носач

Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118440819
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —282/428/24

Ухвала від 17.05.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні