Ухвала
від 26.03.2024 по справі 396/1619/23
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 396/1619/23

Провадження № 2/392/152/24

У Х В А Л А

26 березня 2024 року Маловисківський районний суд Кіровоградської області у складі:

Головуючої судді Кавун Т.В.,

секретар Стець Т.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Мала Виска справу за позовом ОСОБА_1 до Злинської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, -

ВСТАНОВИВ:

17.10.2023 року в провадження судді із Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області надійшли матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Злинської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Ухвалою Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 18.10.2023 року провадження у справі відкрито та призначено до підготовчого засідання. Позивач у підготовче засідання не з`явився, представником позивача подано заявупро проведення підготовчого засідання за його відсутності, позовні вимоги підтримують у повному обсязі та просять суд призначити справу до судового розгляду. Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився, подав заявупро проведення підготовчого засідання за його відсутності, позовні вимоги визнають.

Згідно ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Згідно п. 15 ч. 2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні судом вирішено всі подані представником позивача клопотання про витребування доказів.

Крім того, у підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого засідання немає.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 196-200, 259, 260 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ: Закрити підготовчезасідання усправі за позовом ОСОБА_1 до Злинської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Призначити справу до розгляду по суті на 30.04.2024 року о 11 год 30 хв у приміщенні Маловисківського районного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Містечкова, 53, м. Мала Виска Кіровоградської області.

У судове засідання викликати сторони. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Кавун

СудМаловисківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення26.03.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118441832
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —396/1619/23

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні