Ухвала
від 18.04.2024 по справі 317/6911/23
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 317/6911/23

Провадження № 2/317/212/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

18 квітня 2024 року м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Нікітіна В.В.

при секретарі судового засідання Хижняк Д.Г.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні у загальному позовному провадженні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Київського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Широківської сільської рада Запорізького району Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Мдіна, Лтд», Сільськогосподарського Товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич», Товариства з обмеженою відповідальністю «Сільгосптехнологія», Товариства з обмеженою відповідальністю «Маїс-Агро», Товариства з обмеженою відповідальністю «Неовак», Товариства з обмеженою відповідальністю «Укр-Агро-Пром», Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Бонус», Приватного акціонерного товариства «Відрадненське» (третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Запорізький відділ державної виконавчої служби у Запорізькому районі Запорізької області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса)) про звільнення майна з-під арешту, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Запорізького районного суду Запорізької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Київського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Широківської сільської рада Запорізького району Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Мдіна, Лтд», Сільськогосподарського Товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич», Товариства з обмеженою відповідальністю «Сільгосптехнологія», Товариства з обмеженою відповідальністю «Маїс-Агро», Товариства з обмеженою відповідальністю «Неовак», Товариства з обмеженою відповідальністю «Укр-Агро-Пром», Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Бонус», Приватного акціонерного товариства «Відрадненське» (третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Запорізький відділ державної виконавчої служби у Запорізькому районі Запорізької області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса)) про звільнення майна з-під арешту.

Належним чином повідомлені про дату, час та місце проведення підготовчого засідання сторони до суду не з`явились.

При підготовці справи до судового розгляду були проведені підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Київського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Широківської сільської рада Запорізького району Запорізької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Мдіна, Лтд», Сільськогосподарського Товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич», Товариства з обмеженою відповідальністю «Сільгосптехнологія», Товариства з обмеженою відповідальністю «Маїс-Агро», Товариства з обмеженою відповідальністю «Неовак», Товариства з обмеженою відповідальністю «Укр-Агро-Пром», Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Бонус», Приватного акціонерного товариства «Відрадненське» (третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Запорізький відділ державної виконавчої служби у Запорізькому районі Запорізької області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса)) про звільнення майна з-під арешту до судового розгляду по суті на 09 травня 2024 року о 11 год. 30 хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://zp.zp.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Нікітін

СудЗапорізький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено22.04.2024
Номер документу118469981
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про звільнення майна з-під арешту (виключення майна з опису)

Судовий реєстр по справі —317/6911/23

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні