Ухвала
від 10.04.2024 по справі 173/3819/23
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/3819/23

Провадження №2/173/334/2024

У Х В А Л А

іменем України

10 квітня 2024 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

В складі : головуючого судді - Петрюк Т.М.

при секретареві Рудовій Л.В

Розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в місті Верхньодніпровську цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Верхівцевської міської ради треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: комунальне підприємство «Верхньодніпровське бюро технічної інвентаризації» і приватний нотаріус Кам`янського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Тітовський Сергій Іванович про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

26.12.2023 року до суду звернулася позивач, ОСОБА_1 , з позовом про встановлення факту проживання однією с ім`єю і визнання права влаоності в порядку спадкування, до відповідача Верхівцевської міської ради треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: КП «Верхньодніпровське бюро технічної інвентаризації» і приватний нотаріус Кам`янського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Тітовський С.І.

04.01.2024 року ухвалою судді Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області відкрите провадження у справі та справу призначено до розгляду за правилами загального позовного провадження в підготовчому судовому засіданні на 28.02.2024 року.

28.02.2024 року в підготовчому судовому засіданні оголошена перерва до 10.04.2024 року в зв`язку із задоволенням клопотання позивачки про надання строку для зміни підстав позову.

05.04.2024 року позивачем подана заява про зміну підстав позову, згідно якої позивачка просить визначити їй додатковий строк для прийняття спадщини. Дана заява прийнята ухвалою судді Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області від08.04.2024 року.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явилась, подавши заяву про розгляд справи у її відсутність, згідно якої позовні вимоги за заявою про зміну підстав позову підтримує в повному обсязі.

Клопотань про витребування, залучення, огляду додаткових доказів, допиту свідків не заявила.

Представник відповідача Верхівцевської міської ради, в підготовче судове засіданні не з`явився, про дату час і місце розгляду справи повідомлений належним чином, що підтверджується поштовим повідомленням про вручення судової повістки від 24.01.2024року. Відзив на позовну заяву не надав.

Клопотань про витребування, залучення, огляду додаткових доказів, допиту свідків не заявив.

Треті особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, приватний нотаріус Кам`янського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Тітовський С.І. і представник КП «Верхньодніпровське бюро технічної інвентаризації» в підготовче судове засіданні не з`явилися, про дату час і місце розгляду справи повідомлені належним чином. Приватний нотаріус виконав вимоги ухвали суду та надав копію спадкової справи, відкритої після смерті ОСОБА_2 , і ОСОБА_3 .

Судом встановлено склад учасників розгляду справи, якими є сторони, треті особи.

Судом визначені факти, які необхідно встановити: факт смерті спадкодавця, факт відкриття спадщини, факт віднесення позивача до кола спадкоємців, факт наявності поважних причин пропуску строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Данні факти будуть підтверджуватись: копіями свідоцтв про смерть, копією свідоцтва про народження, копіє свідоцтва про укладення шлюбу, копією постанови про відмову у видачі свідоцтва про право на спадщину, повідомленнями, матеріалами спадкової справи.

Керуючись ст. 197, 198, ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Верхівцевської міської ради треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: комунальне підприємство «Верхньодніпровське бюро технічної інвентаризації» і приватний нотаріус Кам`янського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Тітовський Сергій Іванович про визначення додаткового строку для прийняття спадщини .

Справу призначити до розгляду на 10.04.2024 року на 09-10 годину .

Дослідження доказів проводити в наступному порядку: дослідити письмові докази.

Справу розглянути шляхом проведення одного судового засідання з можливим оголошенням перерви.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена 10.04.2024 року.

Суддя Петрюк Т.М.

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу118502665
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —173/3819/23

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні