Рішення
від 22.04.2024 по справі 353/313/24
ТЛУМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 353/313/24

Провадження № 2/353/179/24

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

22 квітня 2024 рокум.Тлумач

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області:

у складі: головуючогосудді Мотрук Л.І.,

з участю секретарясудового засідання Стельмах В.Р.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Тлумач в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом, -

у х в а л и в :

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом задовольнити.

Визнати за ОСОБА_1 право власності на належне ОСОБА_3 право на земельну частку (пай) у землі, розміром 23,19 в умовних кадастрових гектарів, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що перебуває на території Будзинської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, в межах середньої земельної частки без визначення на місцевості, в порядку спадкування за законом після смерті чоловіка ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Рішення судунабирає законноїсили післязакінчення строкуподання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дняїїпроголошення, шляхом подачі апеляційної скарги до Івано-Франківського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження,якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце реєстації: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1 .

Відповідач: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , місце реєстації: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_2 .

Відповідач: Олешанська сільська рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, місцезнаходження: вул. М. Грушевського, 121, с. Олеша, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, код ЄДРПОУ 04356946.

ГоловуючийЛ. І. МОТРУК

Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу118503740
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —353/313/24

Рішення від 22.04.2024

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

МОТРУК Л. І.

Рішення від 22.04.2024

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

МОТРУК Л. І.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

МОТРУК Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні