Ухвала
від 22.04.2024 по справі 535/252/24
КОТЕЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 535/252/24

Провадження № 2/535/322/24

УХВАЛА

22 квітня 2024 року селище Котельва

Котелевський районний суд Полтавської області у складі: головуючого судді Шолудько А.В., з участю: секретаря судового засідання Мальцевої С.М., представника позивача ОСОБА_1 , розглянувши у підготовчому засіданні справу №535/252/24 за позовом заступника керівника Диканськоїокружної прокуратуриПолтавської областіЄвгена Коваля вінтересах державив особіГоловного управління Держгеокадастру уПолтавській областідо ОСОБА_2 про конфіскаціюземельної ділянки, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Сільськогосподарський кооператив «Дружба»,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Котелевського районного суду Полтавської області перебуває дана справа.

Під час підготовчого засідання прокурор Скиба Д.І. підтримав заявлені позовні вимоги у повному обсязі, будь-яких клопотань з приводу підготовки справи до судового розгляду по суті не має та просить закрити підготовче провадження у справі.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області до суду не з`явився, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином. Від Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області 12.04.2024 надійшла до суду заява про розгляд справи без участі його представника, позовні вимоги просить задовольнити у повному обсязі.

Відповідачка у судове засідання не з`явилася, про дату, час та місце судового розгляду повідомлена належним чином у порядку, визначеному ч.11 ст.128 ЦПК України, про причини неявки суд не повідомила, клопотання про відкладення судового розгляду до суду не подавала. Відповідачка відзив до суду не подавала.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору СК «Дружба», до суду не з`явився, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином. Від СК «Дружба» 19.04.2024 надійшла до суду заява про розгляд справи без участі його представника, проти задоволення позовних вимоги не заперечує.

Під час підготовчого провадження судом виконано вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань з приводу підготовки справи до судового розгляду справи по суті до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого засідання немає.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що підготовче провадження необхідно закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ч.2 ст. 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі №535/252/24 за позовом заступника керівника Диканськоїокружної прокуратуриПолтавської областіЄвгена Коваля вінтересах державив особіГоловного управлінняДержгеокадастру уПолтавській областідо ОСОБА_2 про конфіскаціюземельної ділянки, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Сільськогосподарський кооператив «Дружба».

Призначити справу №535/252/24 за позовом заступника керівника Диканськоїокружної прокуратуриПолтавської областіЄвгена Коваля вінтересах державив особіГоловного управління Держгеокадастру уПолтавській областідо ОСОБА_2 про конфіскаціюземельної ділянки, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Сільськогосподарський кооператив «Дружба», до судового розгляду по суті у приміщенні Котелевського районного суду Полтавської області (вул. Полтавський шлях, 235, селище Котельва Полтавської області) об 11.00 год 16.05.2024.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає. Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя А.В.Шолудько

СудКотелевський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу118506214
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права користування земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —535/252/24

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні