Ухвала
від 22.04.2024 по справі 626/1229/24
КРАСНОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 626/1229/24

Провадження № 2/626/305/2024

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

22.04.2024 року м. Красноград

Суддя Красноградського районного суду Харківської області Гусар П.І. розглянувши, у відсутності сторін, клопотання представника відповідача Філії Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» - адвоката Балабанова Геннадія Леонідовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у цивільній справі №626/1229/24,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Філії Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» про зобов`язання нарахувати та виплатити доплату до заробітної плати за суміщення посад/виконання обов`язків тимчасово відсутнього робітника, компенсацію втрати частини грошових доходів у зв`язку з порушенням строків (термінів) їх виплати та відшкодування (компенсації) завданої моральної шкоди.

Від представника відповідача - адвоката Балабанова Г.Л. надійшло клопотання в якому просить надати йому можливість взяти участь у судовому засіданні по справі №626/1229/24 призначеному на 25.04.2024 року в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів), як це визначено ч. 3 ст. 212 ЦПК України.

Таким чином, для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне надати можливість стороні відповідача у даній справі приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

На підставі викладеного, керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача Філії Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» - адвоката Балабанова Геннадія Леонідовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у цивільній справі №626/1229/24 - задовольнити.

Надати можливість представнику відповідача Філії Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» - адвокату Балабанову Геннадію Леонідовичу брати участь у судовому засіданні 25.04.2024 року о 14:00 год. та в усіх послідуючих судових засіданнях у справі №626/1229/24 за позовною заявою ОСОБА_1 до Філії Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» про зобов`язання нарахувати та виплатити доплату до заробітної плати за суміщення посад/виконання обов`язків тимчасово відсутнього робітника, компенсацію втрати частини грошових доходів у зв`язку з порушенням строків (термінів) їх виплати та відшкодування (компенсації) завданої моральної шкоди в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс відеозв`язку, електрона адреса використана для реєстрації в системі: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Роз`яснити представнику позивача, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали надіслати представнику відповідача адвокату Балабанову Геннадію Леонідовичу в електронній формі шляхом направлення до її електронного кабінету.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу118513220
СудочинствоЦивільне
Сутьпроведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у цивільній справі №626/1229/24

Судовий реєстр по справі —626/1229/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Гусар П. І.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Гусар П. І.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Гусар П. І.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Гусар П. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні