Ухвала
від 22.04.2024 по справі 954/338/24
НОВОВОРОНЦОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №954/338/24

Номер провадження 2/954/646/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

22 квітня 2024 рокусмт Нововоронцовка

Суддя Нововоронцовського районного суду Херсонської області Каневський В.О., розглянувши позовну заяву представника позивача адвоката Гливук Марини Іванівни в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Металургійної районної у місті ради, Служба у справах дітей Нововоронцовської селищної ради Бериславського району Херсонської області про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

На розгляддо Нововоронцовськогорайонного судуХерсонської областінадійшла позовназаява представника позивача адвоката Гливук Марини Іванівни (адреса листування: 50027, вул. Соборності, 35 оф.3 м. Кривий Ріг Дніпропетровської області) в інтересах ОСОБА_1 ( місце проживання: АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 (місце реєстрації: АДРЕСА_2 ), треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Металургійної районної у місті ради (місцезнаходження: 50006, просп. Металургів, 16 м. Кривий Ріг Дніпропетровської області), Служба у справах дітей Нововоронцовської селищної ради Бериславського району Херсонської області (74200, вул. Суворова, 4 смт Нововороцовка Бериславського району Херсонської області) про позбавлення батьківських прав.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України. Підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження немає. Справа підсудна Нововоронцовському районному суду Херсонської області та підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, суд відкриває провадження у справі.

Отже, позовна заява підлягає прийняттю до розгляду, а провадження у справі слід відкрити, призначивши підготовче засідання.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву представника позивача адвоката Гливук Марини Іванівни в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Металургійної районної у місті ради, Служба у справах дітей Нововоронцовської селищної ради Бериславського району Херсонської області про позбавлення батьківських прав до розгляду та відкрити провадження у справі.

Призначити підготовче засідання на 09 год. 30 хв. 06 серпня 2024 року в приміщенні Нововоронцовського районного суду Херсонської області, розташованого за адресою: вул. Тітова, 2а, смт Нововоронцовка, Бериславський район, Херсонська область.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази, що підтверджують заперечення проти позову.

Зобов`язати відповідача одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч. ч. 3-5 ст. 178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам ч. ч. 3-5 ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Направити третім особам копію позовної заяви з додатками.

Запропонувати третім особам подати пояснення протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Зобов`язати третіх осіб одночасно з надісланням пояснень до суду надіслати (надати) копії таких пояснень та доданих до них документів позивачу та відповідачам.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, повідомивши про можливість отримання інформації щодо справи в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2116.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

СуддяВ.О. Каневський

Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено24.04.2024
Номер документу118537695
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —954/338/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні