Ухвала
від 22.04.2024 по справі 597/402/24
ЗАЛІЩИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"22" квітня 2024 р. Справа № 597/402/24

Суддя Заліщицького районного суду Тернопільської області Торська І.В., ознайомившись із позовною заявою Управління Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) до ОСОБА_1 про витребування майна із незаконного володіння,

в с т а н о в и в:

До Заліщицького районного суду Тернопільської області надійшла заява Управління Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) до ОСОБА_1 про витребування майна із незаконного володіння.

Згідно відповіді на запит №550783 від 19.04.2024 року з Єдиного державного демографічного реєстру надійшли відомості про зареєстроване місце проживання відповідача ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , згідно з якими він зареєстрований в АДРЕСА_1 .

Позовна заява подана з додержанням вимог, викладених у статтях 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, не вбачається.

Дану позовну заяву належить розглядати у порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 175, 177, 178, 187, 189-191, 261 Цивільного процесуального кодексу України, суд

постановив:

Відкрити провадженняу цивільнійсправі запозовною заявою Управління Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) до ОСОБА_1 про витребування майна із незаконного володіння.

Розглядати справу в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 30травня 2024рокуо13год.30хв. в приміщенні Заліщицького районного суду Тернопільської області: м.Заліщики вул.Лисенка 1 Чортківського району Тернопільської області.

У судове засідання викликати позивача та відповідача та надіслати їм копію ухвали про відкриття провадження. Крім цього, відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Надати відповідачу строк 15 днів з дня вручення йому копії даної ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам, викладеним у статті 178 ЦПК України.

Зобов`язати відповідача одночасно з наданням відзиву до суду надіслати копію такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею і може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності до Тернопільського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її підписання суддею.

Суддя Ірина ТОРСЬКА

СудЗаліщицький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118567370
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: витребування майна із чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —597/402/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Торська І. В.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Торська І. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Торська І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні