Ухвала
від 24.04.2024 по справі 691/274/24
ГОРОДИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 691/274/24

провадження № 2/691/254/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

24 квітня 2024 року Городищенський районний суд Черкаської області

в складі :

судді Черненка В.О.

за участю секретаря судового засідання Гергель М.В.

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні вм.Городище цивільнусправу запозовною заявоюзаступника керівникаСмілянської окружноїпрокуратури,в інтересахдержави вособі Городищенськоїміської ради,Національної службиздоров`я Українидо ОСОБА_1 ,за участітретьої особи,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивачаКомунального некомерційногопідприємства «Городищенськемедичне об`єднання»Городищенської міськоїради Черкаськоїобласті провідшкодування витратна стаціонарнелікування потерпілоговід злочину,

ВСТАНОВИВ :

заступник керівникаСмілянської окружноїпрокуратури,в інтересахдержави вособі Городищенськоїміської ради,Національної службиздоров`я Українизвернувся досуду зпозовною заявоюдо ОСОБА_1 за участітретьої особи,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивачаКомунального некомерційногопідприємства «Городищенськемедичне об`єднання»Городищенської міськоїради Черкаськоїобласті провідшкодування витратна стаціонарнелікування потерпілоговід злочину.

Прокурор позов підтримала.

Представник Національної служби здоров`я України в судове засідання не з`явився, про час, дату та місце слухання справи повідомлений належним чином, про що свідчить Довідка про доставку електронного документу, згідно якої документ в електронному вигляді «Судова повісткапро викликдо судув справіцивільній,адміністративній,про адміністративнеправопорушення,іншій» від 18.03.24 посправі № 691/274/24 (суддя Черненко В.О.),а такожприкріплені донього файлибуло надісланоодержувачу Національнаслужба здоров`яУкраїни в його електронний кабінет. Документ доставлено до електронного кабінету: 18.03.2024 10:51:38.

Представник Городищенської міської ради в судове засідання не з`явився, попередньо надавши суду заяву про розгляд справи без участі та просили справу № 691/274/24, призначену до розгляду на 24.04.2024 року о 09:00 год., розглядати без участі Городищенської міської ради. Проти задоволення позовної заяви міська рада не заперечує.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача КНП «Городищенське МО» Городищенської міської ради Черкаської області в судове засідання не з`явився, попередньо надавши суду заяву про розгляд справи у їх відсутності, позов просив задоволити.

Будучи належнимчином повідомленимпро проведенняпідготовчого судовогозасідання,про щосвідчить відстеженняз офіційногосайту Укрпошти трекінг 0600257216672 про отримання ним особисто 02.04.2024 року судової повістки, відповідач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явився, відзиву на позовну заяву від нього до суду не надходило.

За таких обставин, суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання за відсутності відповідача.

Справа підготовлена для судового розгляду по суті.

У ході підготовки справи до розгляду по суті проведенні наступні дії:

1) вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі;

2) з`ясовано, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі;

3) з`ясовано, чи надали сторони докази, на які вони посилаються;

4) призначено справу до розгляду по суті, визначено дату, час та місце проведення судового засідання.

З урахуваннямнаведеного,керуючись ст.ст.197,198,200,206ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче судове засідання закрити.

Справу за позовною заявою заступника керівника Смілянської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі Городищенської міської ради, Національної служби здоров`я України до ОСОБА_1 , за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунального некомерційного підприємства «Городищенське медичне об`єднання» Городищенської міської ради Черкаської області про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину призначити до судового розгляду по суті на 12 червня 2024 року о 09 годині 40 хвилин у залі судових засідань Городищенського районного суду Черкаської області.

Про час і місце судового засідання повідомити сторін у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. О. Черненко

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118574493
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них фізичній особі, яка потерпіла від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —691/274/24

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Городищенський районний суд Черкаської області

Черненко В. О.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Городищенський районний суд Черкаської області

Черненко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні