Ухвала
від 24.04.2024 по справі 932/9175/21
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/189/24 Справа № 932/9175/21 Суддя у 1-й інстанції - Куцевол В. В. Суддя у 2-й інстанції - Свистунова О. В.

У Х В А Л А

24 квітня 2024 року м. Дніпро

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Дніпровського апеляційного суду у складі:

головуючого судді Свистунової О.В.

суддів Красвітної Т.П., Єлізаренко І.А.

розглянувши клопотання представника Товариства зобмеженою відповідальністю"Фінансовакомпанія "Інвент" адвоката КоновалаРуслана Олександровича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за апеляційноюскаргою ОСОБА_1 на рішення Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська від 08 лютого 2023 року по справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства "Дельта-Банк", Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Інвент", треті особи - Акціонерне товариство "Державний ощадний банк України", приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Деделюк Світлана Юріївна про визнання недійсними договорів відступлення прав вимоги за кредитним та іпотечним договором,

В С Т А Н О В И Л А:

До Дніпровського апеляційного суду надійшло клопотання представника Товариства зобмеженою відповідальністю"Фінансовакомпанія "Інвент" адвоката КоновалаРуслана Олександровича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до частини 1 статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне надати можливість представнику у даній справі приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, колегія суддів,

У Х В А Л И Л А:

Клопотання представника Товариства зобмеженою відповідальністю"Фінансовакомпанія "Інвент" адвоката Коновала Руслана Олександровича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Представнику Товариства зобмеженою відповідальністю"Фінансовакомпанія "Інвент" адвокату КоновалуРуслану Олександровичубрати участьу судовомузасіданні 28 травня 2024 року о 10:40 годині дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Попередити, що відповідно до частини 5 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов`язати сторону подати скановані копії документів, що посвідчують особу учасника або його представника для встановлення повноважень, письмових заяв і клопотань, письмових доказів засвідчених електронним цифровим підписом за один робочий день до проведення судового засідання.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Попередити сторону, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Попередити сторону про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Копію ухвали негайно надіслати стороні для виконання.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий О.В. Свистунова

Судді: Т.П. Красвітна

І.А. Єлізаренко

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118581957
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними договорів відступлення прав вимоги за кредитним та іпотечним договором

Судовий реєстр по справі —932/9175/21

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Свистунова О. В.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні