Ухвала
від 24.04.2024 по справі 541/930/24
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 541/930/24

Провадження № 2/541/529/2024

У Х В А Л А

24 квітня 2024 року м.Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області в складі:

головуючогосудді Дністрян О.М.,

при секретарі Докуніній А.С.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Миргород цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 в інтересах неповнолітньої ОСОБА_2 до ІНФОРМАЦІЯ_1 , треті особи: Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради, Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, про встановлення факту перебування на утриманні, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 в інтересах неповнолітньої ОСОБА_2 звернулася до суду з позовною заявою до ІНФОРМАЦІЯ_1 , треті особи: Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради, Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, про встановлення факту перебування на утриманні.

Ухвалою суду від 25.03.2024 року відкрито загальне позовне провадження у справі та призначено підготовче засідання.

До початку підготовчого засідання від представник позивача адвоката Ковердяєвої Л.В. надійшла заява про проведення підготовчого засідання за відсутності позивачки та її представника. Також просила задовольнити раніше подане клопотання про виклик свідків ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 .

Представник відповідача, сповіщені належним чином про дату, час та місце розгляду справи, в судове засідання не з`явився, подав відзив на позовну заяву.

Представники третіх осіб: Управління соціального захисту населення Миргородської міської ради та Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області подали пояснення на позову заяву, в яких просили також розглянути справу за відсутності їх представників.

Згідно з ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення заяви без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Враховуючи предмет спору, суд вважає необхідним задовольнити клопотання представника позивача про виклик свідків.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.197-200,247 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ :

Підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 в інтересах неповнолітньої ОСОБА_2 до ІНФОРМАЦІЯ_1 , треті особи: Управління

соціального захисту населення Миргородської міської ради, Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, про встановлення факту перебування на утриманні закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на11-30 год. 23 травня 2024року в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, буд. 133.

Задовольнити клопотання представника позивача про виклик свідків.

В судове засідання викликати учасників справи та свідків.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: О. М. Дністрян

СудМиргородський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118585456
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —541/930/24

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Дністрян О. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Дністрян О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні