Ухвала
від 18.04.2024 по справі 925/1630/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

18 квітня 2024 року Черкаси справа №925/1630/20

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., із секретарем судового засідання Миколенко А.С.,

за участю у судовому засіданні: Назаренка С.А. (від ПП "Будсервіс плюс 1", адвокат, за ордером), Чустрак В.В. (від АТ "Оператор газорозподільної системи "Черкасигаз", представник за довіреністю), Черевик Л.М. (від Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, представник за довіреністю), Рикової Н.В. (від АТ "ДАК "Автомобільні дороги України", представник за довіреністю, в режимі відеоконференції), Харченка В.М. (від Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, представник за довіреністю, в режимі відеоконференції),

у судове засідання не з`явились: розпорядник майна боржника, представники від ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ПП "Будсервіс КО, Головного управління ДПС у Черкаській області, ТОВ "Статусінвестгруп", ДП "Кіровоградський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", ТОВ "Лідероптбуд", ТОВ "Уніпром", ПАТ "Черкасиобленерго", ТОВ "БК "Тандем",

розглянувши у відкритому підсумковому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду справу за заявою

ініціюючого кредитора, Товариства з обмеженою відповідальністю "БК "Тандем"

до боржника, Дочірнього підприємства "Черкаський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України",

про банкрутство юридичної особи,

УСТАНОВИВ:

1. Ухвалою суду від 21.03.2024 затверджено реєстр вимог конкурсних кредиторів боржника та, серед іншого, визначено датою проведення підсумкового засідання суду 18.04.2024 о 09 год. 15 хв.

2. Учасники провадження у справі про банкрутство боржника, представники яких не з`явились, були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи.

3. Від розпорядника майна боржника надійшло клопотання від 16.04.2024 про відкладення розгляду справи у зв`язку з тим, що 15.04.2024 було скликано перші збори кредиторів боржника, однак рішення щодо переходу до наступної процедури банкрутства кредиторами прийнято не було до повного вивчення показників фінансово-економічного стану боржника.

4. У судовому засіданні представник кредитора ПП "Будсервіс плюс 1" пояснив, що 15.04.2024 відбулися збори кредиторів боржника, на яких обрано комітет кредиторів у складі семи осіб: Головного управління ДПС у Черкаській області, ТОВ "Статусінвестгруп", ТОВ "Уніпром", ДП "Кіровоградський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", ТОВ "Лідербудопт", ПП "Будсервіс плюс 1", Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області; що у зв`язку з ненаданням розпорядником майна звіту про свою діяльність, інформації про фінансовий стан підприємства та пропозицій щодо подальшого розгляду справи про банкрутство, у засіданні було оголошено перерву до 22.04.2024 та запропоновано керівнику боржника, розпоряднику майна та АТ "ДАК "Автомобільні дороги України" надати пропозиції щодо переходу до наступної судової процедури; що просить приєднати до матеріалів справи протокол зборів кредиторів від 15.04.2024 та відкласти розгляд справи на два тижні.

Присутні у судовому засіданні представники заявлене клопотання підтримали.

За таких обставин розгляд справи необхідно відкласти.

Керуючись ст.216 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи по суті відкласти на 09 год. 15 хв. 07 травня 2024 року.

2. Судове засідання провести у приміщенні господарського суду Черкаської області за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 307, 18005, зал судових засідань №317. Офіційна електронна адреса суду (E-mail): inbox@ck.arbitr.gov.ua. Веб-адреса суду в мережі Інтернет для отримання інформації по цій справі: https://ck.arbitr.gov.ua/sud5026/

3. Визнати явку:

а) обов`язковою та викликати у судове засідання як учасника у справі про банкрутство: арбітражного керуючого Шершня Ю.С. (розпорядника майна боржника); Головне управління ДПС у Черкаській області, ТОВ "Статусінвестгруп", ТОВ "Уніпром", ДП "Кіровоградський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", ТОВ "Лідербудопт", ПП "Будсервіс плюс 1", Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області (членів комітету кредиторів);

б) необов`язковою та повідомити про час і місце проведення засідання як учасника у справі про банкрутство: Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення) (як орган, уповноважений управляти майном боржника); АТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" (як засновника боржника і заінтересовану особу стосовно боржника).

4. Особам, які з`являться у судове засідання мати з собою: а) документ, що підтверджує особу (паспорт чи інший згідно із законом про єдиний державний демографічний реєстр в.т.ч. адвокату); б) документ, що підтверджує повноваження (адвокату довіреність або ордер; посадовій особі докази повноважень на самопредставництво юридичної особи відповідно до ст.56 ГПК України); в) оригінали документів, які подано до суду в копії; г) засоби індивідуального захисту.

5. Роз`яснити учасникам справи, що у разі неявки: причини неявки мають підтверджуватись належно засвідченими доказами; неможливість явки одного представника (в т.ч. з причин хвороби, відрядження, відпустки, участі в іншому судовому засіданні, відсутності штатних працівників), не позбавляє можливості керівника чи фізичної особи призначити іншого або представляти інтереси особисто; обставини тимчасової непрацездатності (хвороби, самоізоляції, обсервації у зв`язку з карантином), засвідчуються документами, передбаченими Інструкцією про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров`я України від 13.11.2011 №455 і зареєстрованою в Міністерстві юстиції України від 04.12.2001 за №1005/6196; наслідки неявки у судове засідання передбачені наступними нормами ГПК України: п.4 ч.1 ст.226 (для заявника), ст.202, ст.135 ГПК (штраф у сумі від одного до п`ятдесяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб); учасники справи, явка яких визнана обов`язковою, зобов`язані повідомляти причини неявки.

6. Встановити наступні строки з дня отримання цієї ухвали: для підготовки заяв і клопотань з процесуальних питань (ст.169, 170 ГПК України) три дні; для їх подання (надходження) у канцелярію суду не пізніш як за один день до дати судового засідання, визначеного цією ухвалою.

7. Боржнику, розпоряднику майна баланс боржника; звіт про фінансовий стан боржника, поданий зборам кредиторів, з відомостями про вартість усіх активів боржника (дебіторська заборгованість, залишкова вартість майна, наявні кошти), та пасив боржника, інші докази його неоплатності; відомості про наявність податкової застави майна та витяг з державного реєстру обтяжень рухомого майна за його наявності; рішення зборів кредиторів про перехід до наступної судової процедури.

Ухвала суду набрала законної сили 18.04.2024, повний текст ухвали виготовлено 23.04.2024.

Направити цю ухвалу розпоряднику майна боржника, боржнику, членам комітету кредиторів (7), Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення), АТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України".

Суддя Ю.А. Хабазня

Я-12

Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118592192
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —925/1630/20

Ухвала від 10.05.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поліщук В.Ю.

Ухвала від 07.05.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 08.05.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 06.05.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 06.05.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 29.04.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Рішення від 18.04.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Рішення від 18.04.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Рішення від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні