Рішення
від 25.04.2024 по справі 172/362/24
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 172/362/24

Провадження № 2-о/172/14/24

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

25.04.2024 року Васильківський районний суд Дніпропетровської області в складі: головуючого судді - Битяка І.Г., присяжних - Бібік Г.Д., Нагорної Л.В.

за участі: секретаря судового засідання - Глушко О.М.

заявників - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , розглянувши у закритому судовому засіданні в сел. Васильківка цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: служба у справах дітей Синельниківської районної військової адміністрації Дніпропетровської області, орган опіки та піклування Васильківської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про усиновлення дитини, -

В С Т А Н О В И В

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення, пов`язаного з обґрунтуванням доводів сторін, на що може бути витрачено значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, -

У Х В А Л И В

1. Заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: служба у справах дітей Синельниківської районної військової адміністрації Дніпропетровської області, орган опіки та піклування Васильківської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про усиновлення дитини - задовольнити частково.

2. Визнати громадянина України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та громадянку України ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 усиновлювачами дитини - ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , який народився в м. Синельникове Дніпропетровської області Україна.

3. Внести зміни до актового запису № 55 від 27 лютого 2018 року, виданого Синельниківський міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області про народження ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , де у графі «прізвище» записати « ОСОБА_6 », «по батькові» « ОСОБА_7 », дату народження дитини записати « ІНФОРМАЦІЯ_4 », місце народження дитини записати «с. Великомихайлівка Синельниківського району Дніпропетровської області», в графі «батько» записати «ОСОБА_1 », в графі громадянство записати «громадянин України», в графі «мати» записати « ОСОБА_2 », в графі громадянство записати «громадянка України».

4. В іншій частині заяву залишити без задоволення.

5. Усиновлення вважається здійсненим у день набрання чинності рішенням суду про усиновлення.

6. Особи, яким у зв`язку з виконанням службових обов`язків доступна інформація щодо усиновлення (перебування осіб, які бажають усиновити дитину, на обліку, пошук ними дитини для усиновлення, подання заяви про усиновлення, розгляд справи про усиновлення, здійснення нагляду за дотриманням прав усиновленої дитини тощо), а також інші особи, яким став відомий факт усиновлення, зобов`язані не розголошувати її, зокрема і тоді, коли усиновлення для самої дитини не є таємним.

7. Копію рішення суду після набрання ним законної сили надіслати до органу державної реєстрації актів цивільного стану для внесення змін до актового запису про народження усиновленої дитини.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржено шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду через Васильківський районний суд Дніпропетровської області протягом 30 днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повний текст рішення буде виготовлено протягом 5 днів.

Суддя І.Г. Битяк

Присяжні Г.Д. Бібік

Л.В. Нагорна

СудВасильківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118606826
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —172/362/24

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні