Ухвала
від 09.04.2024 по справі 183/3127/23
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/3127/23

№ 2/183/366/24

У Х В А Л А

09 квітня 2024 року м.Новомосковськ Дніпропетровської області

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Дубовенко І.Г., за участю секретаря судового засідання Коваленко Л.Р., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Черкаської селищної ради, Акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК», третя особа Перша Новомосковська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області,про визнання прав та обов`язків забудовника в порядку спадкування за заповітом і за законом, суд

в с т а н о в и в :

14 березня 2023 року позивач в своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 звернулася до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області з позовом у якому з врахуванням уточнених позовних вимог просила визнати за нею і її неповнолітніми дітьми права та обов`язки забудовника (замовника будівництва) в порядку спадкування після смерті ОСОБА_4 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою суду від 17 березня 2023 року позовна заява була залишена без руху.

На виконання ухвали суду 24 березня 2023 року представником позивача адвокатом Напара М.В. подана заява про усунення недоліків з уточненою позовною заявою та додатковими доказами.

Ухвалою суду від 28 березня 2023 року у цивільній справі відкрито провадження та призначено справу в підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 15 травня 2023 року прийнятий уточнений позов та витребувано докази у справі спадкову справу, заведену після смерті ОСОБА_4 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

02 червня 2023 року на адресу суду надійшла копія спадкової справи після смерті ОСОБА_4 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

28 серпня 2023 року за заявою представника позивача ухвалою суду залучено в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на боці відповідачаАкціонерне товариство Комерційний банк «ПРИВАТБАНК».

04 грудня 2023 року за заявою представника позивача ухвалою суду залучено в якості співвідповідачаАкціонерне товариство Комерційний банк «ПРИВАТБАНК».

У підготовче судове засідання особи, що беруть участь у справі не зявилися.

Представником позивача подано заяву про розгляд справи за його відсутності, позовні вимоги підтримує в повному обсязі, просить їх задовольнити.

ВідповідачЧеркаська селищна радав судове засідання не з`явився, подавши заяву в якій просить розглянути справу за відсутності їхнього представника.

Відповідач Акціонерне товариство Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» в судове засідання не з`явився, був належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи, направивши на адресу суду відомості про відсутність у клієнта ОСОБА_4 станом на 30.11.2023 року заборгованості.

Третя особа Перша Новомосковська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області у судове засідання не з`явилася, подавши заяву в якій просить розглянути справу за відсутності їхнього представника.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог до суду не надходило.

Враховуючи, що заперечень проти закінчення підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті немає. Сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі та надали всі докази до позовної заяви. Клопотань про залучення перекладача, спеціаліста не має. Відсутні підстави для направлення судових доручень, колегіального розгляду справи, врегулювання спору за участю судді та наявні підстави для призначення справи до розгляду по суті. Також, судом було встановлено наступний порядок та обсяг дослідження доказіввступні промови учасників справи, дослідження письмових доказів.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до наступного висновку.

Відповідно до ч.3ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З наданих сторонами доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, винесення рішення за результатами підготовчого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.84,92,200,260 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом за позовом ОСОБА_1 в своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Черкаської селищної ради, Акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК», третя особа Перша Новомосковська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області,про визнання прав та обов`язків забудовника в порядку спадкування за заповітом і за законом.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні у приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: вулиця Гетьманська, 4, місто Новомосковськ Дніпропетровської області під головуванням судді Дубовенко І.Г.

Встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів:вступні промови учасників справи, дослідження письмових доказів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженнюв апеляційному порядку не підлягає.

Ухвала суду складена і підписана 09 квітня 2024 року.

Суддя І.Г.Дубовенко

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118607573
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —183/3127/23

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 15.05.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Дубовенко І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні