Ухвала
від 25.04.2024 по справі 189/635/24
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 189/635/24

Провадження № 6/0186/83/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 квітня 2024 року м.Першотравенськ.

Суддя Першотравенського міського суду Дніпропетровської області Янжула С.А., розглянувши подання Довжанського відділу державної виконавчої служби у Довжанському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, заінтересовані особи: ОСОБА_1 , Голосіївський районний суд міста Києва, про оголошення розшуку боржника у виконавчому провадженні,

ВСТАНОВИЛА:

04 квітня 2024 року в провадження Першотравенського міського суду Дніпропетровської області надійшла справа за поданням Довжанського відділу державної виконавчої служби у Довжанському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про оголошення розшуку боржника у виконавчому провадженні - ОСОБА_1 .

Просить суд оголосити розшук боржника ОСОБА_1 ..

В судове засідання представник заявника не з`явився, надав заяву про розгляд справи в його відсутність.

Заінтересовані особи в судове засідання не з`явилися, про дату розгляду справи були належним чином повідомлені.

Вивчивши матеріали подання, вважаю, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Як встановлено судом, на примусовому виконанні у Довжанського відділі державної виконавчої служби у Довжанському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції перебуває ВП №55144853 з примусового виконання виконавчого документу №1кп-50/17, виданого 29 вересня 2017 року Голосіївським районним судом міста Києва про конфіскацію всього майна, що належить ОСОБА_1 на праві приватної власності на користь держави. Згідно Державного реєстру прав власності на нерухоме майно за боржником зареєстроване право приватної власності на 1/5 частку двокімнатної квартири АДРЕСА_1 .

25 вересня 2019 року Довжанським відділом державної виконавчої служби у Довжанському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції винесено постанову про прийняття виконавчого провадження.

13 січня 2020 року Довжанським міським відділом державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) внесено обтяження до Державного реєстру обтяжень рухомого майна за №27383109 про арешт всього рухомого майна боржника.

За дорученням Довжанського міського відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) Святошинським районним відділом державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), з метою проведення опису й врешту майна боржника, здійснено вихід за адресою боржника, вказаною у виконавчому документі, а саме: АДРЕСА_2 , встановлено, що здійснити опис і арешт майна боржника виявилося неможливим, оскільки двері квартири ніхто не відчинив, про що складено відповідний акт.

Державними виконавцями вчинено ряд виконавчих дій, зроблено ряд запитів, з метою встановлення місцезнаходження боржника - ОСОБА_1 , за результатами яких встановити його місцеперебування не виявилося за можливе. Боржник зареєстрованим, знятим з реєстрації не значиться, він не є клієнтом банків, відкритих рахунків не має, за ним не зареєстроване право власності на транспортні засоби, тощо, однак, згідно відповідей ДМС від 23 лютого 2023 року, 06 квітня 2023 року, 02 червня 2023 року, 21 листопада 2023 року встановлено, що ОСОБА_1 зареєстрований в кварталі АДРЕСА_3 .

Згідно останньої відповіді Державної прикордонної служби України встановлено, що ОСОБА_1 перетнув кордон 21 лютого 2020 року, напрям перетину - виїзд, вид документа - паспорт громадянина України.

Згідно відповіді Міністерства соціальної політики України встановлено, що ОСОБА_1 зареєстрований як ВПО, фактично проживає з 23 січня 2020 року по АДРЕСА_4 , у ході здійснення виходу за вказаною адресою, будинку з такою літерою не виявлено, про що складено акт.

Матеріали виконавчого провадження залишилися на тимчасово окупованій території України.

Рішення суду не виконане, боржник ухиляється від його виконання, не вживає заходів щодо виконання рішення за рахунок належного йому майна, станом на 01 березня 2024 року боржником заборгованість не погашено. Місцеперебування боржника невідоме.

Відповідно ст.438 ЦПК України розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача. Суд має право витребувати від виконавця всі необхідні документи для вирішення питання про оголошення розшуку. Суд розглядає подання виконавця протягом десяти днів.

В звязку з чим, вважаю за необхідне оголосити в розшук боржника ОСОБА_1 та всі витрати, повязані з його розшуком, покласти на останнього.

Керуючись ст.438 ЦПК України, -суддя

ПОСТАНОВИЛА:

Подання Довжанського відділу державної виконавчої служби у Довжанському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, заінтересовані особи: ОСОБА_1 , Голосіївський районний суд міста Києва, про оголошення розшуку боржника у виконавчому провадженні - задовільнити.

Оголосити розшук боржника у виконавчому провадженні №55144853, з примусового виконання виконавчого листа №1кп-50/17, виданого 29 вересня 2017 року Голосіївським районним судом міста Києва про конфіскацію всього майна, - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме місце реєстрації: АДРЕСА_5 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_2 .

Розшук боржника доручити Святошинському Управлінню поліції Головного Управління поліції у місті Києві.

Витрати органів Національної поліції, повязані з розшуком боржника покласти на ОСОБА_1 .

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку на її оскарження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: Янжула С.А.

Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118607623
СудочинствоЦивільне
Сутьоголошення розшуку боржника у виконавчому провадженні

Судовий реєстр по справі —189/635/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні