Ухвала
від 25.04.2024 по справі 734/1214/24
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/486/24 Справа № 734/1214/24

У Х В А Л А

іменем України

25 квітня 2024 року смт Козелець

Козелецький районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого судді Домашенка Ю.М.,

секретар судового засідання Легкобит І.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Козелецької селищної ради, Козелецької нотаріальної контори, Комунального підприємства «Ніжинське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради про визнання свідоцтва про право власності на спадщину за заповітом недійсним, скасування реєстрації права власності в органах БТІ та визнання права власності на спадкове майно за заповітом,

в с т а н о в и в:

В провадженні Козелецького районного суду Чернігівської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Козелецької селищної ради, Козелецької нотаріальної контори, Комунального підприємства «Ніжинське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради про визнання свідоцтва про право власності на спадщину за заповітом недійсним, скасування реєстрації права власності в органах БТІ та визнання права власності на спадкове майно за заповітом.

Ухвалою судді Козелецького районного суду Чернігівської області від 25.03.2024 відкрито провадження по справі та призначено справу до розгляду в підготовчому судовому засіданні.

Сторони будучи належним чином повідомленими про час, дату і місце розгляду справи в судове засідання не з`явилися, про причини неявки не повідомили.

Позивач ОСОБА_3 подав заяву про розгляд справи без його участі.

Представник КП «Ніжинське МБТІ», представник Козелецької селищної ради також подали заяву про розгляд справи без їх участі.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

У ході підготовчого засідання у справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З огляду на викладене, суд вважає, що необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 30, 84, 197, 198, 200, 257, ЦПК України суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Козелецької селищної ради, Козелецької нотаріальної контори, Комунального підприємства «Ніжинське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради про визнання свідоцтва про право власності на спадщину за заповітом недійсним, скасування реєстрації права власності в органах БТІ та визнання права власності на спадкове майно за заповітом.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті на 11.00 год. 27.05.2024 в приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області (смт. Козелець, вул. Свято-Преображенська, буд. 7).

У судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://kz.cn.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.М. Домашенко

Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118617423
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —734/1214/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні