Ухвала
від 25.04.2024 по справі 441/854/24
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

441/854/24

2/441/462/2024

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

25.04.2024 Городоцький районний суд Львівської області в складі:

головуючого - Ференц О.І.,

за участю секретаря судових засідань - Пеленської Х.О.,

розглянувши упідготовчому засіданнів залісуду вм.Городок Львівськоїобласті заправилами загальногопозовного провадженняцивільну справуза позовом ОСОБА_1 доГородоцької міськоїради Львівської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Львівська районна військова адміністрація, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, про визнання недійсним та скасування розпорядження, Державного акта на право приватної власності на землю, реєстрації права власності та визнання права на земельну частку (пай), -

В С Т А Н О В И В:

01.04.2024 позивач звернувся до суду із позовом до Городоцької міськоїради Львівської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Львівська районна військова адміністрація, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, про визнання недійсним та скасування розпорядження, Державного акта на право приватної власності на землю, реєстрації права власності та визнання права на земельну частку (пай).

Ухвалою судді Городоцького районного суду Львівської області від 08.04.2024 відкрито загальне провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

Позивач в підготовче засідання не з`явився, від нього надійшло клопотання про проведення такого у його відсутності.

Представник відповідача 18.04.2024 подав клопотання про розгляд справи у його відсутності, при вирішенні спору покладається на розсуд суду.

Представник третьої особи Львівської районної військової адміністрації, просив розгляд справи проводити у його відсутності.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру, в підготовче засідання не з`явився, причини неявки суду невідомі.

Також на вимогу суду не надійшла інформаційна довідка із Спадкового реєстру після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 в с. Долиняни Городоцького району Львівської області та інформаційна довідка про наявність в спадковому реєстрі заповітів від його імені.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п.15 ч.2ст.197 ЦПК України упідготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 84, 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 доГородоцької міськоїради Львівської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Львівська районна військова адміністрація, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, про визнання недійсним та скасування розпорядження, Державного акта на право приватної власності на землю, реєстрації права власності та визнання права на земельну частку (пай) - закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 13.05.2023 о 09:20 годині в приміщенні Городоцького районного суду Львівської області.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Повторно витребувати у Городоцькій державній нотаріальній конторі інформаційну довідку із Спадкового реєстру після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 в с. Долиняни Городоцького району Львівської області, та інформаційну довідку про наявність в спадковому реєстрі заповітів від його імені.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення.

Головуючий Ференц О.І.

СудГородоцький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118623035
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —441/854/24

Рішення від 13.05.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Ференц О. І.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Ференц О. І.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Ференц О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні