Ухвала
від 25.04.2024 по справі 205/4859/24
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

25.04.2024 Єдиний унікальний номер 205/4859/24

Номер провадження:4-с/205/27/24

УХВАЛА

про прийняття скарги до розгляду та

відкриття провадження у цивільній справі

25 квітня 2024 року м. Дніпро

Суддя Ленінського районного суду м. Дніпропетровська Мовчан Д.В. розглянувши скаргу заявника ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Акціонерний Комерційний Банк «Трансбанк», Товариство з обмеженою відповідальністю «Юридична фірма «Новація» на бездіяльність Другого Правобережного відділу державної виконавчої служби у Чечеловському та Новокодацькому районах міста Дніпра Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та зобов`язати вчинити дії,-

ВСТАНОВИВ:

19 квітня 2024 року до Ленінського районного суду м. Дніпропетровська надійшла скарга заявника ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Акціонерний Комерційний Банк «Трансбанк», Товариство з обмеженою відповідальністю «Юридична фірма «Новація» на бездіяльність Другого Правобережного відділу державної виконавчої служби у Чечеловському та Новокодацькому районах міста Дніпра Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та зобов`язати вчинити дії.

Фактично матеріали вказаного провадження були передані судді із канцелярії суду 22 квітня 2024 року.

За змістомст. 447 ЦПК Українисторони виконавчого провадження мають право звернутися до суду із скаргою, якщо вважають, що рішенням, дією або бездіяльністю державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби або приватного виконавця під час виконання судового рішення, ухваленого відповідно до цьогоКодексу, порушено їхні права чи свободи.

Вирішуючи питання про відкриття провадження у справі суд встановив, що скарга відповідає вимогам ст. ст.447-449 ЦПК України. Враховуючи відсутність підстав для залишення скарги без руху, повернення та відмови у відкритті провадження, а також обов`язок додержання процесуального строку, встановленого законодавством, суддя вирішує питання щодо прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.260,447,448, 449 450 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти скаргу заявника ОСОБА_1 (зареєстрований заадресою: АДРЕСА_1 ), заінтересовані особи: Акціонерний Комерційний Банк «Трансбанк» (місцезнаходження:03150,м.Київ,вул..Фізкультури,буд.9), Товариствоз обмеженоювідповідальністю «Юридичнафірма «Новація» (місцезнаходження:03115,м.Київ,бульвар Дружбинародів,буд.10), на бездіяльність Другого Правобережного відділу державної виконавчої служби у Чечеловському та Новокодацькому районах міста Дніпра, до розгляду та відкрити провадження у даній цивільній справі.

2. Призначитискаргу до розгляду у відкритому судовому засіданні на «07» травня 2024 року о 15 год. 00 хв., у приміщенні Ленінського районного суду м. Дніпропетровська (49128, м. Дніпро, вул. Коробова, 6, к. № 225).

3. У відкрите судове засідання викликати стягувача і державного виконавця.

4. Копію ухвали про відкриття провадження у справі та судові повістки невідкладно надіслати стягувану та державному виконавцю.

7. Всі учасникисправи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України:http://ln.dp.court.gov.ua/.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині порушення правил підсудності (п. 8 ч. 1ст. 353 ЦПК України) шляхом подання апеляційної скарги через Ленінський районний суд м. Дніпропетровська до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення до Дніпровського апеляційного суду.

В іншійчастині ухвалаоскарженню непідлягає.Ухвала набираєзаконної силиз моментуїї підписаннясуддею.

Суддя: Д.В. Мовчан

СудЛенінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118641133
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —205/4859/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Мовчан Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні