Ухвала
від 26.04.2024 по справі 722/573/24
СОКИРЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 722/573/24

Номер провадження 2/722/224/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті

26 квітня 2024 року м.Сокиряни

Сокирянський районний суд Чернівецької області в складі:

судді: Суського О.І.

секретаря: Козак А.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей Сокирянської міської ради Чернівецької області про розірвання шлюбу, позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до Сокирянського районного суду Чернівецької області з вищезазначеною позовною заявою, у якій просить розірвати шлюб між ним та відповідачкою ОСОБА_2 . Позбавити відповідачку ОСОБА_2 батьківських прав по відношенню до її неповнолітніх дітей: ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_2 . Стягувати з відповідачки ОСОБА_2 на користь позивача ОСОБА_1 аліменти на утримання дітей - ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_2 в розмірі 1/3 частини її заробітку (доходу), але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку, щомісяця, починаючи з дня звернення до суду з позовом року і до досягнення дітьми повноліття.

Ухвалою судді від 29.03.2024 року відкрито провадження в даній справі, призначено її до підготовчого судового засідання та визначено учасникам справи строки для подання до суду заяв по суті.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче судове засіданні не з`явився, подав до суду заяву про проведення підготовчого судового без його присутності, позовні вимоги підтримує та просить їх задовольнити.

Відповідачка ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилася, направила до суду заяву, згідно якої зазначила, що позовні вимоги визнає.

Представник третьої особи Тимчук О. в підготовче судове засідання не з`явилась, подала до суду заяви про проведення розгляду підготовчого судового засідання без її присутності.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне за результатами підготовчого засідання закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Оскільки клопотань щодо порядку з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядку дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, не надходило, суд вважає за необхідне встановити такий порядок відповідно до вимог параграфу 3 Глави 6 ЦПК України.

Керуючись ст.ст.189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом, ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей Сокирянської міської ради Чернівецької області про розірвання шлюбу, позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 16год.00хв.20травня 2024року в приміщенні Сокирянського районного суду Чернівецької області за адресою: 60200, м. Сокиряни, вул. Шевченка, 7 Чернівецька область.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud2411 та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудСокирянський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення26.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118647297
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —722/573/24

Рішення від 07.06.2024

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Суський О. І.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Суський О. І.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Суський О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні