Ухвала
від 30.04.2024 по справі 546/1601/23
ДИКАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 546/1601/23

Провадження № 2/529/129/24

УХВАЛА

про поновлення провадження у справі

та призначення справи до розгляду у підготовчому засіданні

30 квітня 2024 року Диканськийрайонний судПолтавської області вскладі:головуючого судді-Кириченко О.С.,розглянувши уприміщенні судув селищіДиканька Полтавськоїобласті цивільнусправу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Полтавського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Служби у справах дітей виконавчого комітету Решетилівської міської ради, про визнання батьківства,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Диканського районного суду Полтавської області перебуває вказана цивільна справа.

Ухвалою суду від 21.02.2024 у вказаній справі призначено судову молекулярно-генетичнуекспертизу, а провадження у справі зупинено до одержання висновку експертизи.

25 квітня 2024 року до Диканського районного суду Полтавської області надійшов висновок експерта за результатами проведення судової молекулярно-генетичної експертизи.

Відповідно до ч. 1 ст. 254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Згідно з ч. 3 ст. 254 ЦПК України провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Враховуючи те, що до суду надійшов висновок судової молекулярно-генетичної експертизи, у зв`язку із чим обставини, які були приводом для зупинення провадження відпали, то провадження у справі підлягає поновленню з призначенням справи до розгляду у відкритому підготовчому засіданні, з викликом учасників справи.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 254, 260 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Поновити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Полтавського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Служби у справах дітей виконавчого комітету Решетилівської міської ради, про визнання батьківства.

Розгляд справи продовжити у порядку загального позовного провадження та призначити справу до розгляду у відкритому підготовчому засіданні о 14-30 год. 23 травня 2024 року в приміщенні Диканського районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Полтавський район, селище Диканька, вул.Івана Мазепи, 11-А.

В підготовче засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий О.С. Кириченко

Дата ухвалення рішення30.04.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118721252
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —546/1601/23

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Кириченко О. С.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Кириченко О. С.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Кириченко О. С.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Романенко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні