Ухвала
від 11.03.2024 по справі 479/205/24
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№479/205/24

№2/479/206/24

У Х В А Л А

11 березня 2024 року смт.Криве Озеро

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

в складі : головуючої судді Репушевської О.В.;

за участі: секретаря судового засідання Шумської Т.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області про визнання права на частку у праві на земельну частку(пай) в порядку спадкування,

у ч а с н и к и с п р а в и :

позивач ОСОБА_1 ,

позивач ОСОБА_2 ,

відповідач Кривоозерська селищна рада,

в с т а н о в и в :

Позивачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до Кривоозерської селищноїради Первомайськогорайону Миколаївськоїобласті про визнанняправа начастку управі наземельну частку(пай)в порядкуспадкування, після смерті двоюрідного брата ОСОБА_3 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Позивачі в підготовче судове засідання не з`явилися, згідно заяв просили справу слухати в їх відсутність, заявлені вимоги підтримують в повному обсязі.

В судове засідання представник відповідача - Кривоозерської селищної ради не з`явився, надіслав заяву, відповідно до якої просив розглянути справу без його участі, позов визнав та не заперечував проти його задоволення.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1 ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом у підготовчому засіданні виконані вимоги ст.ст.189, 197 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

У зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

При визначенні дати проведення судового засідання судом також враховується кількість справ, які перебувають в провадженні судді, що зумовлено фактичною кількістю працюючих суддів в Кривоозерському районному суді Миколаївської області.

Керуючись ст.ст.196-200, 259, 260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у цивільній справі №479/205/24 за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області про визнання права на частку у праві на земельну частку(пай) в порядку спадкування, - закрити.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області про визнання права на частку у праві на земельну частку(пай) в порядку спадкування до судового розглядупо суті на 23квітня 2024року о14.00год. увідкритому судовомузасіданні вприміщенніКривозерського районного суду за адресою: вул.Шевченка,1-а, смт.Криве Озеро Миколаївської області.

Повідомити учасників справи про дату, час і місце судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя :

СудКривоозерський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118746994
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —479/205/24

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні