Ухвала
від 01.05.2024 по справі 515/100/24
САРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 515/100/24

Провадження № 2/513/411/24

Саратський районний суд Одеської області

У ХВ АЛ А

01 травня 2024 року Саратський районний суд Одеської області у складі: головуючої - судді Рязанової К.Ю., за участю секретаря судового засідання Аркуша І.О., розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду в смт Сарата Одеської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Давиденка Костянтина Вікторовича до Дивізійської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

у с т а н о в и в:

22 січня 2024 року представник позивачки адвокат Давиденко К.В. звернувся до Татарбунарського районного суду Одеської області з позовом до Дивізійської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Розпорядженням в.о. голови Татарбунарського районного суду Одеської області від 22 січня 2024 року зазначена цивільна справа передана на розгляд Саратського районного суду Одеської області.

Ухвалою Саратського районного суду Одеської області 12 лютого 2024 року відкрито провадження у справі та призначено справу до судового розгляду в підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження.

Позивач ОСОБА_1 та його представник адвокат Давиденко К.В. в підготовче судове засідання не з`явилися, про час та місце судового розгляду повідомлялися належним чином, однак від адвоката Давиденка К.В. надійшла заява, в якій він просить підготовче засідання закрити та призначити справу до розгляду, судове засідання проводити без його участі.

Представник відповідача, Дивізійської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце судового розгляду повідомлявся належним чином, однак надав заяву про розгляд справи за його відсутності.

Третя особа ОСОБА_2 будучи належним чином повідомленою про день, час та місце судового розгляду, до суду не з`явилася, надала письмову заяву в якій просила суд справу розглядати без її участі.

У зв`язку з неявкою в судове засідання учасників справи судом, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом у підготовчому засіданні проведено всі дії, передбачені статтею 197 ЦПК України. Спір між сторонами не врегульовано.

Заява про бажання укласти мирову угоду, врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, зустрічного позову, до суду не надходили.

Суд доходить до висновку, що підготовче провадження належить закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-200, 211, 247, 258-261 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Давиденка Костянтина Вікторовича до Дивізійської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13 червня 2024 року о 09:00 годині в приміщенні Саратського районного суду Одеської області.

Про дату, час та місце наступного судового засідання повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://st.od.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя К. Ю. Рязанова

Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118751629
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —515/100/24

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні