Ухвала
від 02.05.2024 по справі 167/413/24
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 167/413/24

Номер провадження 2-о/167/48/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та

про відкриття провадження у справі

02 травня 2024 року м. Рожище

Суддя Рожищенського районного суду Волинської області Сіліч І. І., вивчивши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи Копачівська сільська рада Луцького району Волинської області, державний нотаріус Рожищенської державної нотаріальної контори Волинської області Демчук Тетяна Михайлівна, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про встановлення факту, що має юридичне значення

в с т а н о в и в :

30 квітня 2024 року заявник ОСОБА_1 звернувся в суд із заявою, у якій просить встановити факт проживання померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_4 та померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_5 однією сім`єю не менше п`яти років до часу відкриття спадщини за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до ч. 3 ст. 294 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України), справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Згідно правил ст. 19 ЦПК України (предметна юрисдикція) та ст. 316 ЦПК України (територіальна юрисдикція), справа підлягає розгляду Рожищенським районним судом Волинської області за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку окремого провадження.

Відсутні підстави, визначені ст. 185-186 ЦПК України, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі.

Розгляд даної справи необхідно здійснювати за правилами окремого провадження.

Тому, заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Керуючись ст. 187, 315-318 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и в :

Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи Копачівська сільська рада Луцького району Волинської області, державний нотаріус Рожищенської державної нотаріальної контори Волинської області Демчук Тетяна Михайлівна, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про встановлення факту, що має юридичне значення

Призначити судове засідання у залі Рожищенського районного суду Волинської області (місцезнаходження: м. Рожище, вул. Грушевського, 4) 28 травня 2024 року о 09 год 30 хв.

Учасникам судового розгляду надіслати копію ухвали, копію заяви з копіями доданих до неї документів для заінтересованої особи.

Роз`яснити заінтересованій(им) особі(ам) право в п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали подати пояснення на заяву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://rg.vl.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя І. І. Сіліч

СудРожищенський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення02.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118773002
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —167/413/24

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Сіліч І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні