Ухвала
від 03.05.2024 по справі 320/11928/20
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 320/11928/20

У Х В А Л А

про прийняття справи до провадження

03 травня 2024 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої судді: Кисильової О.Й.,

розглянувши матеріали адміністративної справи за позовною заявою Головного управління ДПС у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Продгарантія ЛТД" (нове найменування - Товариство з обмеженою відповідальністю "Продакт Ектів") про стягнення податкового боргу,

в с т а н о в и в:

Головне управління ДПС у Київській області звернулося до Київського окружного адміністративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Продгарантія ЛТД" (найменування та адресу місцезнаходження юридичної особи відповідача змінено на Товариство з обмеженою відповідальністю "Продакт Ектів", 79041, Львівська обл., м. Львів, вул. Городоцька, буд. 209, нежитлове приміщення 211К, код ЄДРПОУ: 38182702, залишився незмінним) про стягнення коштів з рахунків відповідача у банках, обслуговуючих платника податків на суму податкового боргу у розмірі 19546,69 грн.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 20.11.2020 відкрито провадження в адміністративній справі № 320/11928/20 та вирішено питання про її розгляд за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 14.03.2024 адміністративна справа № 320/11928/20 передана на розгляд до Львівського окружного адміністративного суду.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 30.04.2024 справа № 380/11928/20 передана на розгляд судді Кисильовій О.Й.

Відповідно до ч. 2 ст. 30 КАС України адміністративна справа, передана з одного адміністративного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 29 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження адміністративним судом, до якого вона надіслана.

Як вбачається із відомостей з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань за кодом в ЄДРПОУ: 38182702 адресою місцезнаходження відповідача значиться: 79041, Львівська обл., м. Львів, вул. Городоцька, буд. 209, нежитлове приміщення 211К, а найменування змінено на Товариство з обмеженою відповідальністю "Продакт Ектів", при цьому код ЄДРПОУ залишився незмінним, інформація про процедуру ліквідації, припинення чи реорганізації юридичної особи відповідача відсутня. Із 07.10.2023 директором (керівником) значиться ОСОБА_1 .

Згідно із ч. 2 ст. 241 КАС України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

У силу вимог частин першої та третьої статті 30 КАС України, спори між адміністративними судами щодо підсудності не допускаються.

Адміністративна справа, передана з одного адміністративного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 29 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження адміністративним судом, до якого вона надіслана.

Відтак, суд приймає справу до провадження.

З урахуванням значення справи для сторін, обраного позивачем способу захисту, категорії та незначної складності справи, обсягу та характеру доказів у справі, кількості сторін та інших учасників справи, суд дійшов висновку про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 241, 248 КАС України, суд

у х в а л и в:

Прийняти до провадження адміністративну справу за позовом Головного управління ДПС у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Продгарантія ЛТД" (нове найменування - Товариство з обмеженою відповідальністю "Продакт Ектів") про стягнення податкового боргу.

Справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Запропонувати відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позовну заяву, разом з усіма доказами на підтвердження викладених у відзиві обставин.

Роз`яснити відповідачеві, що відповідно до частин 3, 4 статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами.

Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.lv.court.gov.ua/sud1370/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Кисильова О.Й.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118823119
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо погашення податкового боргу, з них стягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —320/11928/20

Ухвала від 03.05.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кисильова Ольга Йосипівна

Ухвала від 14.03.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 20.11.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Харченко С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні