Рішення
від 06.05.2024 по справі 308/18969/23
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/18969/23

ДОДАТКОВЕ Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

06 травня 2024 року місто Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області у складі: головуючої судді Логойди І.В., за участі секретаря судового засідання Янцо М.В., позивача - ОСОБА_1 , представника позивача - адвоката Бухтоярової О.В., відповідача - ОСОБА_2 , представника відповідача - адвоката Івашко Я.С., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Ужгород заяву представника позивача - адвоката Бухтоярової О.В. про ухвалення додаткового рішення щодо розподілу судових витрат на професійну правничу допомогу у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Бухтоярова Оксана Василівна, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Ужгороді Південно - Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, виконавчий комітет Ужгородської міської ради як орган опіки та піклування, про визнання батьківства,

В С Т А Н О В И В:

Враховуючи складність справи, суд вважає можливим відкласти складення повного додаткового рішення на строк не більше як десять днів з дня закінчення розгляду справи відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України, проголосивши у судовому засіданні тільки вступну та резолютивну частини судового рішення.

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника позивача - адвоката Бухтоярової О.В. про ухвалення додаткового рішення щодо розподілу судових витрат на професійну правничу допомогу у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Бухтоярова Оксана Василівна, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Ужгороді Південно- Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, виконавчий комітет Ужгородської міської ради як орган опіки та піклування, про визнання батьківства - задовольнити частково.

Стягнути з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на користь ОСОБА_1 судові витрати на професійну правничу допомогу в сумі 7000 (сім тисяч) гривень.

У задоволенні решти вимог заяви - відмовити.

Додаткове рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги додаткове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Додаткове рішення може бути оскаржене до Закарпатського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання: АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_2 .

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Ужгороді Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції,код ЄДРПОУ 25999022, 88000, Закарпатська область, м.Ужгород, вул.Небесної Сотні, 5.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: виконавчий комітет Ужгородської міської ради як орган опіки та піклування, код ЄДРПОУ 04053699 88000, Закарпатська область, м.Ужгород, пл.Поштова, 3.

Визначити дату складання повного тексту додаткового рішення 10.05.2024.

Суддя Ужгородського міськрайонного суду

Закарпатської області І.В.Логойда

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення06.05.2024
Оприлюднено07.05.2024
Номер документу118834574
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —308/18969/23

Ухвала від 30.05.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Рішення від 06.05.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

Рішення від 06.05.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

Рішення від 24.04.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

Рішення від 24.04.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Логойда І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні