Ухвала
від 06.05.2024 по справі 333/2690/24
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа №333/2690/24

Провадження №2/333/2703/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

06 травня 2024 року м.Запоріжжя

Комунарський районний суд м.Запоріжжя у складі: головуючого судді Тучкова С.С., за участю секретаря судового засідання Шелесько Ю.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, цивільну справу №333/2690/24 за заявою ОСОБА_1 до Запорізької міської ради про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, третя особа Шоста запорізька державна нотаріальна контора

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Комунарського районного суду м.Запоріжжя перебуває цивільна справа №333/2690/24 за заявою ОСОБА_1 до Запорізької міської ради про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, третя особа Шоста запорізька державна нотаріальна контора.

Заявниця та її представник, будучи повідомленими судом своєчасно та належним чином про час та місце розгляду справи, у судове засідання не з`явилися. Представник заявника через канцелярію суду надав заяву про витребування копії спадкової справи від Шостої Запорізької нотаріальної контори зареєстрованої після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Представник відповідача, будучи повідомленим судом своєчасно та належним чином про час та місце розгляду справи, у судове засідання не з`явився.

Третя особа, будучи повідомленою судом своєчасно та належним чином про час та місце розгляду справи, у судове засідання не з`явилася.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

На підставі викладеного, суд приходить до висновку, що для вирішення спору за заявою ОСОБА_1 до Запорізької міської ради про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, третя особа Шоста запорізька державна нотаріальна контора, необхідно витребувати завірену належним чином копію спадкової справи від Шостої Запорізької нотаріальної контори зареєстрованої після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Враховуючи, що інформація, яку витребовує суд, володіє ознакою належності щодо предмету спору, має суттєве значення для правильного вирішення справи по суті, суд вважає за необхідне витребувати у Шостої Запорізької державної нотаріальної контори матеріали спадкової справи відкритої після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст.84 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Витребувати з Шостої Запорізької державної нотаріальної контори (69104, м.Запоріжжя, вул.Чумаченка, буд.25-Б) завірену належним чином копію спадкової справи відкритої після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили негайно після її підписання.

Суддя Комунарського районного суду

м.Запоріжжя С.С. Тучков

Дата ухвалення рішення06.05.2024
Оприлюднено07.05.2024
Номер документу118834725
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —333/2690/24

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Тучков С. С.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Тучков С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні