Ухвала
від 06.05.2024 по справі 420/11602/21
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 420/11602/21

Номер провадження № 2/521/348/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 травня 2024 року м. Одеса

Малиновський районний суд міста Одеси в складі:

головуючого судді Громіка Д.Д.,

при секретарі Котигорох Н.С.,

розглянувши в судовому засіданні в залі суду в м. Одесі клопотання представника відповідача Державного агентства водних ресурсів України Цукренко О., про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Державного агентства водних ресурсів України, Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор`я та нижнього Дунаю про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до Державного агентства водних ресурсів України, Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор`я та нижнього Дунаю про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою суду від 02 березня 2023 року у даній справі було відкрито провадження у справі та призначено судове засідання.

02травня 2024року досуду відпредставника відповідачаДержавного агентстваводних ресурсівУкраїни ЦукренкоО.,надійшло клопотанняпро участьу судовомузасіданні посправі №420/11602/21,яке призначенона 14червня 2024року об11годині 00хвилин,в режимівідеоконференції звикористанням власнихтехнічних засобівсервісу «Еasycon», або з визначенням одного із судів, відповідальними за проведення відеоконференції судового засідання, а саме Солом`янський районний суд м. Києва, Оболонський районний суд м. Києва або Шевченківський районний суд м. Києва.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши подане клопотання, суд вважає, що воно підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Згідно ч.ч.1,2,3ст.212ЦПК України,учасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою. Учасниксправи подаєзаяву проучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду непізніше ніжза п`ятьднів досудового засідання.Копія заявив тойсамий строкнадсилається іншимучасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі та подане представником відповідача клопотання про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, з метою забезпечення своєчасного розгляду даної цивільної справи в розумний строк, суд вважає за можливе провести дистанційне судове засідання у режимі відеоконференції з Солом`янським районним судом м. Києва.

Керуючись ст. ст. 212, 259, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника відповідача Державного агентства водних ресурсів України Цукренко О. про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі №420/11602/21- задовольнити.

Доручити Солом`янському районному суду м. Києва (03113, м. Київ, вул. Полковника Шутова, 1, inbox@sl.ki.court.gov.ua) забезпечити участь представника відповідача ОСОБА_2 в судовому засіданні в режимі відеоконференції з розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Державного агентства водних ресурсів України, Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор`я та нижнього Дунаю про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, призначене на 14 червня 2024 року об 11:00 годині.

Доручити відповідальній особі Солом`янським районного суду м. Києва перевірити документи, що посвідчують особу представника відповідача, та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити учасників справи.

Копію ухвалипро участьособи всудовому засіданнів режимівідеоконференції направитинегайно доСолом`янського районногосуду м.Києвата особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

У разі неможливості забезпечення проведення судового засідання у режимі відеоконференції - повідомити суд.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала підписана 06 травня 2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Громік Д.Д.

Дата ухвалення рішення06.05.2024
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу118839957
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —420/11602/21

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 22.09.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

Ухвала від 18.04.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Громік Д. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні